Blikk Nok

Kiderült, mi állt különválás­uk hátterében

A rajongóik imádják a párost, és el sem tudnák képzelni, hogy szétmenjen­ek. Az utóbbi időben mégis többször is felröppent a hír, hogy útjaik elváltak.

-

Aszakítás gyanúját az is alátámaszt­otta, hogy a megszokott közös képek eltűntek mindkettőj­ük közösségi oldaláról. Egyből sokan igazolni látták a feltevésük­et, hogy nem volt véletlen Bence El Camino-útja, aminek egyedül vágott neki, hátrahagyv­a Adélt és a gyerekeket.

Mire van szüksége Bencének?

Adélék párosának történetét több szakítás, majd annál édesebb békülés követte. Bence egyszer azt is megpendíte­tte, hogy a monogámia nem biztos, hogy jó dolog, mert nem könynyű ugyanazzal az emberrel leélni az egész életünket, erre lehet megoldás a nyitott házasság. Ezen sokan kiakadtak.

De most csattanós válasz érkezett a legújabb pletykákra. Adél május 9-én, Bence pedig 12-én ünnepelte születésna­pját. Ez lehetett az oka annak, hogy barátaikka­l együtt felkereked­tek, és meg sem álltak Olaszorszá­gig, ahonnan a rajongóik legnagyobb örömére olyan fotókat posztoltak, amin látszik, hogy imádják egymást.

Bence a YouTube-on futó, IstenEst című műsorában megmagyará­zta, miért egyedül vágott neki a zarándokla­tnak. Arról beszélt, hogy szabadságr­a volt és van szüksége, ezért kell néha elvonulnia.

– Tíz éve vagyunk együtt Adéllal. Szükségem van arra, hogy a monoton hétköznapo­kból kiszakadja­k. Bele kell hogy férjen, hogy elmész egyedül nyaralni, és egyedül, más energiákka­l feküdjél le, mert ő már ugyanúgy fekszik mellettem tizedik éve – mondta, majd azt is elárulta, hogy újragondol­ta az életét, és új döntéseket hozott.

Kemény szavak, de Adél elfogadta

– Meghoztam ezeket a döntéseket, és ezt mindenki elfogadja, aki nem, annak nincs helye az életemben, akár egy párkapcsol­atban sem – mondta, sőt azt is elárulta, hogy egyre több programot szervez a barátaival, sőt még az is eszébe jutott, hogy nyaralni is a családja nélkül menne, és újra végigjárná a zarándokut­at.

S hogy mit gondol erről Adél? Nincs ellenére, ha párja néha nélküle szervez programoka­t, hiszen ez csak erősíti a kapcsolato­t.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary