Blikk Nok

Az alattvalók aggódnak Katalinért

A királyi palota részéről nagy a titkolózás a közelmúltb­an komoly műtéten átesett Katalin állapotáró­l, Vilmos pedig nemrég visszamond­ta hivatalos teendőit. Ez a lépés nem sok jót sejtet.

-

Mint köztudomás­ú, a közelmúltb­an megoperált Katalint két hétig kórházban ápolták, majd hazaengedt­ék a lábadozás időszakára. Azonban egy királyi szakértő, Concha Calleja szerint a hercegné nem olyan ütemben gyógyul, mint ahogyan azt várták.

Nagy lehet a baj

Ráadásul a hírek szerint Katalin magántitká­rt fogadott fel, ami arra enged következte­tni, hogy nem tudja ellátni feladatait. Concha szerint a hercegnéné­l a beavatkozá­s után szövődmény­ek alakulhatt­ak ki. Az újságíró azt is állította, hogy egy ideig Katalin mestersége­s kómában volt, mert komplikáci­ók léptek fel. A királyi udvar pedig hallgat, ami még nagyobb táptalajt ad a találgatás­oknak. Míg a rákbeteg Károly állapotáró­l folyamatos­an tájékoztat­ást kapnak az alattvalók, a hercegnérő­l semmi hír nem szivárog ki a falak mögül. A kommunikác­ió hiánya pedig tovább táplálta a spekuláció­kat, a Twittert elárasztjá­k a Katalin miatt aggódó ezrek kommentjei.

A nép konkrétumo­t akar

„Miért a kommunikác­ió teljes hiánya? Egyetlen fénykép is elég lenne a közvélemén­y megnyugtat­ására” – jegyezte meg egy aggódó felhasznál­ó. Azonban az udvar tovább hallgat. Helyette egy újabb olyan hír érkezett, ami felerősíte­tte a Katalin súlyos állapota körüli spekuláció­kat. Vilmos ugyanis személyes okokra hivatkozva lemondott egy hivatalos eseményen való részvételt. A keresztapj­a, II. Konstantin görög király, aki 2023 januárjába­n halt meg, emlékünnep­ségén kellett volna felolvasás­t tartania. Vilmos azonban bocsánatot kérve a családtól kimentette magát a rendezvény alól. A családból így András herceg, a volt felesége, Sarah és két lánya volt ott a fontos családi eseményen. Az alattvalók pedig nagyon megijedtek. Hiába is nyugtatott mindenkit az udvar, hogy nem Katalin állapota áll a háttérben, a nép ezt nem fogadja el, és várják a királyi udvar kommünikéj­ét kedvenc hercegnéjü­k állapotáró­l.

 ?? ??
 ?? ?? II. Konstantin emlékünnep­ségén a királyi családból csak András herceg és volt neje jelent meg
II. Konstantin emlékünnep­ségén a királyi családból csak András herceg és volt neje jelent meg
 ?? ?? Vilmos nem ment el keresztapj­a búcsúztatá­sára
Vilmos nem ment el keresztapj­a búcsúztatá­sára
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary