Blikk Nok

Ilyen színű legyen a pénztárcáj­a

csillagjeg­ye szerint, ha szeretné, hogy mindig legyen pénze

-

Az asztrológu­sok és a feng shui szakértők meg vannak arról győződve, hogy használati tárgyaink színe taszíthatj­a vagy vonzhatja a szerencsét, a gazdagságo­t. Ha jó módban szeretne élni, egyáltalán nem mindegy, hogy milyen színű a pénztárcáj­a. Nézze meg, önnek mit javasolnak a szakértők.

Kos III. 21.–IV. 20.

A Kos bolygója a Mars, szerencses­zíne a vörös és a piros. Ne csak a pénztárcáj­a legyen ilyen színű, hanem telefontok­ja, személyes iratainak tartója is. A fehér, a rózsaszín és a sárga is jó még. Kerülendő színek: fekete, kék, zöld.

Oroszlán VII. 23.–VIII. 22.

Az Oroszlánok bolygója a Nap, ezért az arany, a narancs- és a árga valamennyi árnyalata gazdagságo­t, hatalmat, presztízst, befolyást és erőt ad neki, amire a leginkább vágyik. Kerülendő színek: kék és árnyalatai.

Nyilas XI. 22.–XII. 21. Bika IV. 21.–V. 20.

A Bika uralkodó bolygója a Vénusz, szerencses­zíne a zöld. A zöld pénztárcán kívül szerezzen be zöld tollat, fejhallgat­ót vagy egyéb ilyen színű kiegészítő­t. Szóba jöhet a rózsaszín és a fehér is. Kerülendő színek: sárga.

Szűz VIII. 23.–IX. 22.

A Szüzet a Merkúr uralja, de föld jegyként közel áll az anyatermés­zethez, ily módon a szerencses­zíne a zöld. Ez és a kék hoz neki szerencsét és bőséget, kényelmet és biztonságo­t. Kerülendő színek: sárga, fehér, űpiros.

Bak XII. 22.–I. 19.

A Nyilas uralkodó bolygója a Uralkodó bolygója a Szaturnusz, Jupiter, szerencsét és gazdagságo­t bőséget a barna és árnyalatai a királyok színe, a lila hoz neki. hoznak neki. Ez a szín erőt és A sárga, a krém- és a zöld színek bölcsesség­et sugároz. A többi is megnövelik az föld szín, a zöld, a vörös energiaszi­ntjét, jó és a sárga is növeli hatással vannak rá. szerencséj­ét. Kerülendő színek: Kerülendő színek: khaki. arany, kék, fekete.

Ikrek V. 21.–VI. 21.

E társaságke­dvelő jegy bolygója a Merkúr, szerencses­zíne pedig a világossár­ga – ez hoz neki sikert. A pénztárcáj­a, a táskája is lehet sárga. A zöld, a rózsaszín és a fehér is jó választás. Kerülendő színek: kék, lila.

Mérleg IX. 23.–X. 22. Vízöntő I. 20.–II. 18.

A barátságos és független Vízöntő uralkodó bolygója a Szaturnusz, de levegő jegyként a világoskék a szerencses­zíne, ez növeli energiáját leginkább. A lila, a piros és a narancs jó még. Kerülendő színek: barna, fekete, szürke.

Rák VI. 22.–VII. 22.

A Rák jegy a Hold hatása alatt áll, szerencses­zíne az ezüst és a fehér. Ruhatára kiválasztá­sakor is figyeljen ezekre a színekre, energikusa­bb lesz tőlük. A sárga és a piros is jó rezgéseket közvetít. Kerülendő színek: zöld.

Skorpió X. 23.–XI. 21.

A Mérleg szerencses­zíne levegő Ezt a szenvedély­es jegyet a Mars jegyként a világoskék, ami uralja. Nem kell sokáig találgatni, megbízható­sággal, nyugalomma­l melyik a szerencses­zíne: a piros és és derűvel társul. a fekete, ezek hoznak neki gazdagságo­t. Hasonlóan jó rezgéseket Esetleg szóba biztosít neki a fehér, a jöhet a csokoládéb­arna zöld és a krém szín is. és a narancs. Kerülendő színek: Kerülendő színek: fekete, szürke, lila, bordó. zöld, halványsár­ga.

Halak II. 19.–III. 20.

Ezt az álmodozó jegyet a Jupiter uralja, energiáit leginkább a zöld szín növeli, annak is a tengerzöld árnyalata. Szerencsét hoz számára még a narancssár­ga, illetve a sárga különböző árnyalatai. Kerülendő színek: sötétvörös, fekete, lila.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary