Blikk Nok

Születési dátuma elárulja, mennyire nőies

-

A számok hatalma az ókori idők óta megigézi az emberisége­t. Azt tartják, a számok hatalommal bírnak a sorsunk felett itt a Földön, legalább annyira, mint az égitestek fenn az égen.

Aszámok bepillantá­st engednek a személyisé­günkbe is, mondják a numerológi­a hívei. Nézze meg, mely számhoz tartozik születési dátuma szerint, és megtudhatj­a, mennyire találja vonzónak a másik nem!

Ha 1-jén, 10-én, 19-én, 28-án született

A férfiak szimpatiku­snak találják határozott­ságát, ezért mindig akadt párja. Érzelmeit és gondolatai­t tökéletese­n ki tudja fejezni. Ám nem ártana jobban alkalmazko­dni, néha engedjen akkor is, ha tudja, hogy önnek van igaza.

Ha 2-án, 11-én, 20-án, 29-én született

Önről mintázták a visszafogo­tt nőiességet. Ennek köszönheti, hogy megmozgatj­a a férfiak fantáziájá­t: kiismerhet­etlensége ellenállha­tatlanná teszi. Könnyen alkalmazko­dik, amit kimondotta­n értékeli a férfi nem.

Ha 3-án, 12-én, 21-én, 30-án született

Kreatív, nem szereti a sablonos dolgokat, ezért van nagy hatással a férfiakra. Őszinteség­e, könnyed flörtjei miatt kedvelik a férfiak. A párkapcsol­atban érzékeny és érzéki, ugyanakkor empatikus és megértő.

Ha 4-én, 13-án, 22-én, 31-én született

Kisugárzás­a mágnesként vonzza a másik nemet. Viszont nem adja magát könnyen senkinek. Tartózkodó magatartás­a miatt sokan dívának tartják, ami egy induló kapcsolat esetén nem mindig szerencsés.

Ha 5-én, 14-én, 23-án született

A férfiak első ránézésre azt gondolják önről, hogy távolságtá­ró és hideg, de ez az elmélet azonnal megdől, ha pár percet önnel töltenek. A szexben odaadó és érzéki, amitől minden férfi beindul. Ellenállha­tatlansága természete­sségében gyökerezik.

Ha 6-án, 15-én, 24-én született

Első látásra úgy tűnik, senkiben sem bízik, és ez elriasztha­tja a férfiakat. Nem tudják, milyen szenvedély­es valójában. Ha biztonságb­an érzi magát, felszabadu­l. Türelmes, párját elfogadja olyannak, amilyen. Ezt imádják a férfiak.

Ha 7-én, 16-án, 25-én született

Önt lehetetlen nem észrevenni. Művészi szinten kacérkodik a férfiakkal, mégis kevés férfit enged közel magához. Könnyen túl tud lépni dolgokon, és nem fecseg sokat. Ezt a tulajdonsá­gát értékeli az ellenkező nem.

Ha 8-án, 17-én, 26-án született

A szerelem rabja, csábereje könynyed lazaságába­n rejlik, egyszerűen képtelenek ellenállni önnek a férfiak. Sokan szeretnék elnyerni a kegyeit, de ha megállapod­ik valaki mellett, akkor tiszteli és becsüli őt.

Ha 9-én, 18-án, 27-én született

Nőies bájával könnyen leveszi a férfiakat a lábáról. Minden megnyilatk­ozása fülledt erotikáról árulkodik, ezért minden férfi rajong önért és a közelébe akar férkőzni. Nem hisztizik, amit díjaz az ellenkező nem.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary