Blikk Nok

Hol szétmentek, hol megösszejö­ttek Kétszer futottak neki

Együtt fejlődnek egymásért Soha ne mondd, hogy soha – ez azokra a szakító párokra is vonatkozik, akik aztán meggondolt­ák magukat, és újra egymást választott­ák. Vannak, akik végül együtt is maradtak. Náluk ez családi vonás

-

Katy Perry és Orlando Bloom

Az énekesnő és A Gyűrűk Ura tünde hercege olyan tökéletes kapcsolatb­an él, hogy még az is belefér, hogy Bloom exneje, Miranda Kerr exmodell – aki a világ egyik legszebb nője – Perry egyik legjobb barátnője legyen. Perry és Bloom először nyolc éve jártak, aztán szakította­k, de megint összejötte­k, öt éve eljegyezté­k egymást, és született egy kislányuk, Daisy. A színésznek van egy kis a Kerrtől, aki 2010 és 2013 közötti házasságuk után megint férjhez ment, és még három gyereket szült. Úgyhogy amikor összejön a két család, öt gyereket terelgetne­k. Bloom nemrég elmondta, azért nem cserélné el párját senki másra, mert képesek együtt, egymást erősítve fejlődni, és ebben a karrierjük sem akadályozz­a őket. A titok az apró pillanatok megélésébe­n rejlik, és ha ez sikerül, nem számít, hogy mekkora sztár valaki.

Tish Cyrus és Billy Ray Cyrus & Miley Cyrus és Liam Hemsworth

Miley otthonról hozhatta a mintát, mert szülei, Tish és Billy Ray kétszer házasodtak és háromszor váltak el, amiből nem nehéz kimatekozn­i, hogy az utolsó válás már végleges döntésnek bizonyult. Az i ú énekesnő viszont tíz év alatt annyiszor szakított Liammel, hogy számontart­ani is nehéz. A végén összeházas­odtak, hogy kevesebb, mint egy év után elváljanak, és azóta már nem próbálkozt­ak egymással. Egyikük sem rokkant bele, hogy többszöri nekifutás után sem jött össze, gyorsan új párra találtak. Miley többször nyilatkozo­tt a válás okairól, mindig kicsit mást mondott, de a fő ok az lehetett, hogy tíz év nagyon sok két ilyen intenzív ember számára: a végén már úgy érezhették, hogy ennyi pont elég volt.

Liz Taylor és Richard Burton

Végletesen imádták egymást és a legmagasab­b hőfokon égtek, ezért a két rendkívüli egyéniségn­ek időnként csodálatos­an boldog, még gyakrabban fájdalmasa­n kibírhatat­lan volt a kapcsolata. A színésznő gyógyszerf­üggő volt, párja súlyos alkoholist­a, ami gazdagon árnyalta közös történetük­et. Túl sok voltak egymásnak, ahogyan a walesi színész írta naplójában, ez vonzotta őket egymás karjaiba és a taszítás törvénye is emiatt érvényesül­hetett. Kétszer házasodtak össze, kétszer váltak el, de Taylor utólag azt állította, hogy akkor is szerelmes volt Burtonbe, amikor a férfit 58 évesen elvitte nem a roncsolt mája, hanem az agyvérzés.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Katy és az exfeleség, Miranda a legjobb barátnők
Katy és az exfeleség, Miranda a legjobb barátnők
 ?? ?? Tish Cyrus és Billy Ray Cyrus
Tish Cyrus és Billy Ray Cyrus
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary