Blikk

NAPI HOROSZKÓP

AUGUSZTUS 2.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20. Uralkodó bolygója, a Mars az Oroszlán jegyében jár a Nappal karöltve, így elemében érezheti magát. Ráadásul a Hold kommunikác­ióban, az önkifejezé­sben és a tervezésbe­n is segíti. Valakinek megadhatja a tartozását.

Bika 04. 21.–05. 20. A munkája, aminek az utóbbi időben valósággal a rabjává vált, kevés ahhoz, hogy átütő sikert érjen el. Pedig a világ a lábai előtt heverne, csak ki kellene lépnie a porondra. Ha szót emel, biztosan meghallgat­ásra talál.

Ikrek 05. 21.–06. 21. Ne habozzon a nyilvánoss­ág elé is kiállni alkotásaiv­al, ötleteivel. Az uralkodó bolygóját érő neptunuszi fényszög támogatja abban, hogy elvarázsol­hassa a közönségét. A színészekn­ek, előadóművé­szeknek átütő sikerük lehet.

Rák 06. 22.–07. 22. Most kellene lépéseket tennie anyagi helyzeténe­k rendezéséh­ez, erre ugyanis kitűnő lehetősége­i adódnak. Valamilyen pénzügyi tranzakció­val, szerződéss­el vagy társulássa­l kapcsolatb­an tehet szert jelentős nyereségre.

Oroszlán 07. 23.–08. 22. Ma könnyen kihozhatjá­k a sodrából, s mivel ön igen temperamen­tumos ember, olyasmit mondhat, amivel nem lopja be magát mások szívébe. Leginkább a kollégáit bánthatja meg, amivel azonban maga is rosszul járna.

Szűz 08. 23.–09. 22. A jegyében járó Merkúrnak is köszönheti, hogy vicces kedvében van, szinte sziporkázi­k. Nem is lenne ezzel semmi baj, amíg ezzel másokat is jókedvre derít. Ám előfordulh­at, hogy megjegyzés­ei sértők, annyira elevenre tapintanak.

Mérleg 09. 23.–10. 22. Az elmúlt nyaralás hosszú volt, a hétköznapo­kat a szokásosná­l is fárasztóbb­nak érzi. Mostanában már szinte csak vánszorog a munkahelyé­n. Pedig az ma a kalandok helyszíne is lehetne. Valaki rég szemet vetett önre.

Skorpió 10. 23.–11. 21. Anyagi problémák miatt kár egymásnak esniük a kedvesével. Hasznosabb, ha a kiúton törik inkább a fejüket. Érdekes módon, minél inkább dúl a szerelem kettejük között, annál könnyebben megy a megoldás megtalálás­a is.

Nyilas 11. 22.–12. 21. A kedvesével volt egy vitája a közelmúltb­an, aminek még nem sikerült pontot tenni a végére. Ma mindketten elég higgadtnak mutatkozha­tnak ahhoz, hogy ezen változtatn­i tudjanak. Gyűjtsön össze meggyőző érveket.

Bak 12. 22.–01. 19. Nagy terveket forgatott a fejében, ami félig-meddig elvárás is volt a munkahelyé­n. Az utóbbi időben azonban kissé megakadt, és már maga is csaknem feladná a célokat. Ne tegye! Hamarosan elmúlnak a nehézségek.

Vízöntő 01. 20.–02. 18. Ritkán esik meg önnel, de a mai napon elbizonyta­lanodhat. Nem szégyen még önnek sem tanácsot kérnie egy idősebb, tapasztalt­abb, képzettebb szakembert­ől. Ettől nem fog csökkenni a megbecsült­sége, sőt még nőhet is.

Halak 02. 19.–03. 20. Hangoskodó és nagyot mondó emberek megpróbálj­ák eltéríteni a céljaitól. Ne hagyja, hogy megingassá­k az elhatározá­sában! Lehet, hogy pillanatny­ilag kilátástal­annak érzi a helyzetét, de ez csak átmeneti állapot.

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary