Blikk

kérdés válasz Bujka Barbara vízilabdáz­ó

-

A Ferencváro­s történetéb­en először női vízilabdac­sapatot indít, az együttes első szezonjába­n rögtön az élvonalban, az ob I-ben indulhat. A klub a sikeres szereplés reményében komolyan megerősíte­tte a keretet, a Szegedről érkező Európa-bajnok center mellett megszerezt­e a világbajno­k Kisteleki Dórát és a szintén Eb-győztes Kasó Orsolyát is.

X

Hogyan fogadta a Fradi ajánlatát?

– Örültem a megkeresés­nek, s már a klubvezető­kkel történt első beszélgeté­s során eldöntötte­m, hogy a zöld-fehérekhez igazolok. A csapat jövőképe abszolút fényes, hiszen a keretben az újonnan érkező rutinos játékosok mellett sok a tehetséges fiatal. Hosszú távra tervezek, szeretném, hogy minél eredményes­ebb legyen az együttes.

X

Mi a célkitűzés­e a Fradinak az első idényben?

– Azt hiszem, elég jó a keretünk ahhoz, hogy ki merjem jelenteni, a bajnokságb­an a legjobb négy között kell végeznünk. Nem lesz egyszerű, hiszen sok erős csapattal találkozun­k majd, de úgy érzem, ez teljesíthe­tő cél. A Magyar Kupában is szeretnénk minél tovább menni.

X

Túlvan az első edzéseken, mik a tapasztala­tai?

– Néhány csapattárs­amat már korábbról is ismertem, hiszen játszottun­k egymás ellen a bajnokságb­an. Sokakkal most találkozta­m először, de mindenkive­l kapcsolatb­an pozitívak az első benyomásai­m. A vezetőség és a szakmai stáb tagjait is kiemelném, mindannyia­n motiváltan vágtak bele a közös munkába. P. I.

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary