Blikk

Már várja Majkáék ugratását Stohl András

-

BUDAPEST — Az első adásban még csak egy kartonfigu­ra formájában „zsűrizett” Stohl András (50) a Sztárban sztárban, vasárnap azonban már teljes valójában jelen lesz. A színész életében először vállalt ilyen feladatot, de a Blikknek elárulta, nem izgul. Még úgy sem, hogy a három másik zsűritag, Liptai Claudia, Majka és Papp Szabi egymás ugratásábó­l ötösre vizsgáztak az első adásban, az egyik célpontjuk pedig épp a hiányzó Stohl volt.

– Egy kicsit szokatlan helyzet volt, de abszolút szórakozta­tóan oldották meg, nem gondoltam,

hogy ennyire pörögnek majd és ennyire viccesek lesznek a zsűritársa­im – árulta el a színész, aki bevallotta, meglepte az első adás. Azt azonban nem árulta el, van-e kedvence.

– Még nem voltam zsűritag korábban, de ebben a helyzetben szerintem nem lenne helyes, ha állást foglalnék, nem is szeretnék. Annyit elárulhato­k, nagyon sok meglepetés volt számomra, sok szereplőtő­l sokkal jobbat kaptam, mint amire számította­m. Nem gondoltam, hogy ennyire profik lesznek az énekesek, így nem lesz könnyű dolgom – mondta a műsorról Stohl, aki a zsűritagok­kal való közös munkát is nagyon várja, hiszen többségüke­t jól ismeri.

– Szabin kívül jól ismerem a zsűri többi tagját, Majka abban a műsorban tűnt fel, amit én vezettem, Claudiával pedig egy időben jártunk a főiskolára – sorolta a kapcsolódá­si pontokat a színész. – Én önmagamat szeretném adni, hogy ez mennyire megy el a vicc felé, az majd az adott helyzetben kiderül. B. P.

 ??  ?? Komoly tervek A színész életében először lesz zsűritag egy műsorban
Komoly tervek A színész életében először lesz zsűritag egy műsorban

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary