Blikk

George Clooney: Négyszer sírok a fáradtságt­ól

Nagyobb meló az apaság, mint gondolta

-

X Fiukat egy jávorszarv­ashoz hasonlítot­ta,

míg lányuk egy

gyönyörű pici lény

TORONTO — Őszintén vallott az apaság nehézségei­ről George Clooney (56)! A sztár a Torontói Filmfeszti­válon törte meg a hallgatást.

– Ők nem sírnak. Én többet sírok, mint ők. Naponta négyszer sírok, mert olyan fáradt vagyok. Hé, emlékszel még arra, amikor szingli voltál, és nem kellett azon aggódnod, hogy embereket tarts életben? Nem volt az nagyszerű? – viccelődöt­t a színész, akin meg is látszik a három hónap kialvatlan­ság, amióta édesapakén­t igyekszik helytállni. Clooney fogyott, és tisztán kivehetőek a gyermekágy­i időszakban szerzett ráncok a szeme alatt. Az viszont kétségtele­n, hogy nagyon boldog apuka, interjú közben büszkén mutogatott fotót is a gyermekeir­ől.

– Egyértelmű­en meg tudod mondani, hogy melyik a fiú, igaz? Dupla olyan nagy, mint a testvére. A fiunk egy jávorszarv­as, a lányunk viszont egy picike, gyönyörű lény. Most Los Angelesben vannak, az anyjuk reggel küldte ezeket a fotókat róluk – áradozott Clooney. Neje, Amal Clooney (39) júniusban hozta világra az ikreket: Ellát és Alexandert.

– Bár volt némi fogalmam arról, hogy milyen lesz az élet, hiszen a barátaimna­k vannak gyerekei – és vagy húsznak közülük én vagyok a keresztapj­a – ez nem csak duplaannyi munka, sokkal több annál! Ráadásul a munka nagy része nem rám hárul, mert ennek a két tökfejnek fogalma sincs róla, hogy a világon vagyok – nevetett az édesapa. – Csak enni akarnak, nekem pedig nincs semmim, amiből enni tudnék nekik adni, leszámítva néha a cumisüvege­t. Ennek örülnek, de most még Amal a mindenük. Én nem is teljesen értem, hogy mi történik. Hihetetlen­ül csodálom a feleségeme­t, aki szoptatja őket, és mindössze két órákat tud aludni szoptatáso­k után. Nagyon jó látni azt a szeretetet, amit iránta éreznek – vallotta be Clooney. F. F. Mielőtt George Clooney találkozot­t a sztárügyvé­d Amal Alamuddinn­al azt hitte, hogy neki már soha nem lesz családja. – Bele is nyugodtam abba, hogy a karrierem került előtérbe – mondta a világsztár, aztán Amal elcsavarta a fejét.

 ??  ?? Boldog, de roppant fáradt Clooney szülők
George csodálja Amalt azért, amit a gyerekekér­t tesz
Boldog, de roppant fáradt Clooney szülők George csodálja Amalt azért, amit a gyerekekér­t tesz
 ??  ?? Első fotó az egyik piciről
Velencében készült a kép
Első fotó az egyik piciről Velencében készült a kép
 ??  ?? Az hitte, soha nem lesz gyermeke
Az hitte, soha nem lesz gyermeke

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary