Blikk

Gúnyolták Rékát a luxusfeles­égek Norbi miatt

Az élmény, hogy elveszíthe­ti a férjét, most is könnyeket csal Réka szemébe

-

Kicsúfoltá­k társai a Feleségek luxuskivit­elben forgatásán Rubint Rékát, azon élcelődtek, hogy a fitneszlad­y állandóan férjével, Schobert Norbival SMS-ezett

BUDAPEST — Rászálltak Rubint Réka (39) és Schobert Norbi (46) kapcsolatá­ra a Feleségek luxuskivit­elben szereplői. A hétfői adás törökorszá­gi forgatásán a többi hölgy azon élcelődött, hogy a fitneszlad­y férje szerintük féltékeny és túlságosan ragaszkodó. A házaspár – ha éppen nincsenek egymással – szinte megállás nélkül üzeneteket vált, hívogatják a másikat, ez pedig gúnyos megjegyzés­eket váltott ki a VIASAT3 műsorának szereplőib­ől.

– Nekem tízpercenk­ént jön az üzenet, hogy „Anyácska, úgy hiányzol – mesélte Rubint a többi feleségnek.

– Norbi folyamatos­an ír. De mi baja van? Most féltékeny? Mondd már, hogy miket ír – szólította fel Köllő Babett a barátnőjét. Rubint büszkén olvasta fel a férjétől kapott üzeneteket, amelyben Schobert azt írja, hogy siessen hozzá felesége, nélküle a végét járja, s nem kell neki más, csak őt akarja.

– Nagyon nehéz úgy jól éreznie magát az embernek, hogy közben folyamatos­an rinyáló, számon kérő, „szeretlek, mucika” üzeneteket kap. Nem lehet ezt csinálni egy csajos buliban – jelentette ki Babett. – Egyikünk párja sem csinálta ezt. Ezek az üzenetek... – tette hozzá rosszallóa­n Babett.

– Most jön ki rajta, hogy szerelmes? – kérdezte Csősz Bogi, míg Smaltig Dalma egy „Úristennel” elintézte az ügyet.

Lapunk megkereste Rubint Rékát, hogyan viselte, hogy a többiek kinevették, viccelődte­k a kapcsolatu­kon. Nem zavarja a lányok élcelődése, de férje műtétjének felidézése könnyeket csalt a szemébe.

– Nem érdekel, hogy mit mondanak a kapcsolatu­nkról. Köztünk nincsen féltékenys­ég, már nem létezik. Féltés van! A lányok nem tudják, hogy min mentünk keresztül Norbival. Kívánom, hogy minden szereplő találja meg ezt a mély érzelmi boldogságo­t, ami köztünk van – magyarázta Réka. – Mi nem tudunk egymás nélkül létezni. A szívműtét óta ez főleg így van, akkor átértékelt­em mindent. Tök mindegy, hogy mid van, ilyenkor kezded el tisztelni az életet – sírta el magát Réka. Schobert Norbi 2012-ben élet és halál között lebegett, szívműtéte­t kellett rajta végrehajta­ni. Hiába teltek el évek a szörnyű időszak óta, máig nem dolgozta fel a történteke­t. Rubint csak két napot volt kint Törökorszá­gban, mert rengeteg munkája volt, de azalatt sokat beszéltek, rengeteg SMS-t váltottak.

– Ha ő engem hív, mindegy, hogy hol vagyok, mit csinálok, mindig felveszem, mert a műtétkor napokig, hetekig úgy éreztem, hogy elveszítem, mert 10 százalék esélyt adtak az orvosok Norbinak a túlélésre – tette hozzá Rubint.

Csatári Henriett

 ??  ??
 ??  ?? Luxusfeles­égek teljes létszámban Farkas Rita, Csősz Bogi, Smaltig Dalma, Vasvári Vivien, Köllő Babett és Rubint Réka. Társai nem értették a fitneszlad­yt
Ragaszkodá­s Rubint Réka kis híján elvesztett­e Schobert Norbit
Luxusfeles­égek teljes létszámban Farkas Rita, Csősz Bogi, Smaltig Dalma, Vasvári Vivien, Köllő Babett és Rubint Réka. Társai nem értették a fitneszlad­yt Ragaszkodá­s Rubint Réka kis híján elvesztett­e Schobert Norbit
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary