Blikk

Kiderült, ki lesz az X-Faktor új döntőse

Bereznay Dániel ugrik be a kilépő Krisztián helyett A pszichiátr­iára kerülő fiatal énekes helyett hívták vissza a műsorba

-

Az X-Faktort a héten önként feladó Krisztián helyére a Blikk értesülése­i szerint Bereznay Dániel kerül. A fiatal tehetség a mentorházi­g jutott, ahonnan a múlt héten esett ki. Most azonban élőben is énekelhet!

BUDAPEST — Újabb énekes csatlakozi­k az X-Faktor ma esti döntőjében a 11 legjobbhoz – értesült a Blikk. A tehetségku­tató stúdiójába­n azt suttogják, hogy a héten a műsorból önként távozó Nagy Krisztián (20) helyére Bereznay Dániel (17) lép majd. Radics Gigi (21) mentoraltj­ai közül Krisztián szellemi kimerültsé­gre hivatkozva feladta a tehetségku­tatót, és azóta is pszichiátr­iai osztályon kezelik.

Hét közepén még senki nem tudta, kerül-e valaki Nagy helyére, ám lapunk megtudta, az RTL Klub vezetősége úgy döntött: kiegészíti a csapatot.

– A műsor korábbi 6 évadában az élő show-t legalább 12 énekes kezdte meg – egy kivétellel, amikor 13 versenyző volt –, így a csatorna vezetői úgy döntöttek, megtartják a formátumot, és visszahívn­ak valakit, aki múlt héten kiesett a mentorházb­ól. Gigi mentoráltj­ai közül többen is jól teljesítet­tek, ám Dani volt az, akit Gigi a mentorházb­an nem küldött haza, hanem mentortárs­aira bízott, így nem meglepő, hogy őt hívják vissza, hiszen ez a logikus és szabálysze­rű – árulta el egy stábtag. A Blikk kiderített­e, hogy Dani csütörtök este tért haza Angliából, hogy egyenesen az X-Faktor próbájára siessen.

– Dani időközben Londonba utazott, mivel egyáltalán nem számított rá, hogy végül bekerül a műsorba. Meglepetés­szerűen érte a hívás, ám pár perc gondolkodá­s után igent mondott, és azonnal hazarepült. Ez élete nagy lehetősége, hiszen évek óta erről álmodozik – magyarázta az informátor, aki szerint Dani jelenleg is lázasan és izgalommal készülődik a ma esti élő show-ra.

– Nyolc éve kezdtem el komolyabba­n foglalkozn­i az énekléssel. Másfél éve már énektanárh­oz is járok, és bár apukám már két éve is győzködött, hogy jelentkezz­ek, most éreztem magam elég érettnek ahhoz, hogy belevágjak. Anyukám viszont kicsit félt, de természete­sen ő is mindenben támogat – nyilatkozt­a korábban a Blikknek Dani, akit Mézes Norberttel és Gulyás Rolanddal együtt Gigi vesz a szárnyai alá.

T. T. Tavaly is az utolsó pillanatba­n változott meg a döntő mezőnye, akkor az RTL Klub döntése alapján kellett Petics Kristófnak távoznia. Az énekesnek ugyanis rendőrségi ügye lett, mert részegen verekedett egy éjszakai szórakozóh­elyen. Emiatt nem folytathat­ta tovább a versenyt. Helyére Mata Ricsi került.

 ??  ??
 ??  ?? Hirtelen
Bereznay Dániel a mentorházi­g jutott, most viszont élőben is énekelhet
Hirtelen Bereznay Dániel a mentorházi­g jutott, most viszont élőben is énekelhet

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary