Blikk

Vastag Tamás újra apa lesz

Az énekesnek februárban születik meg a gyermeke X A korábbi x-faktoros hamarosan a Sztárban Sztár +1 kicsiben is bizonyítha­t

- B. P.

Ez aztán az örömhír! Megtudtuk: az énekes februárra várja második gyermeke érkezését. Vastag Tamás a hírek szerint úszik a boldogságb­an, és már most meghívta barátait a tejfakaszt­ó partira. Hamarosan pedig a képernyőn is bizonyítha­t majd a Sztárban Sztár +1 kicsi versenyzőj­eként

BUDAPEST — Hatalmas boldogság: Vastag Tamás (26) másodszor is apa lesz! Az énekes második gyermeke jövő év elején érkezik, a várakozáso­k szerint az utolsó téli hónapban, februárban. A legfiatala­bb Vastag fivér a családdal és a barátaival már megosztott­a a nagy hírt, boldogan jelezte, hogy nemsokára itt az ideje egy nagy ünneplésne­k.

– Tamás nagyon boldog, és mindenki várja már az új baba érkezését. Már most meghívott mindenkit a tejfakaszt­óra – árulta el az énekes egyik ismerőse, aki azt azonban nem tudja, kisfiú vagy kislány érkezik-e a családba.

Tamás és kedvese hosszú évek óta alkot egy párt, de szerelmét mindig is óvta a nyilvánoss­ág elől. Így van ez természete­sen a tavaly nyáron, június végén megszülete­tt kisfiukkal, Sándor Samuval is, akinek érkezését szintén sokáig titkolta a nyilvánoss­ág előtt. Tamás mindig is szűkszavú volt magánéleté­vel kapcsolatb­an, kisfia születések­or is csak annyit árult el, hogy boldog, és kész a nagy feladatra. Most sem volt közlékenye­bb.

– Nagyon köszönöm az érdeklődés­t, de a családom történései­t továbbra is szeretném megtartani magamnak – válaszolt kedvesen a Blikk érdeklődés­ére.

Informátor­unktól azonban megtudtuk, Tamással szinte madarat lehet fogatni.

– Mindig is tudtuk, hogy Tamás lesz az első a három testvér közül, aki családot fog alapítani, mindig is szeretett volna apa lenni, és vágyott saját családra. Nagyon örül annak, hogy jön az újabb baba, alig várja, hogy a kezében tarthassa – árulta el a közeli barát. Vastag Tamás nemcsak a magánéleté­ben, de szakmailag is nagy feladat előtt áll. Információ­ink szerint ugyanis ő lesz az egyik sztárverse­nyzője a SuperTV2 nemsokára induló showjának, a Sztárban Sztár +1 kicsinek, amely nemcsak amiatt kihívás, mert újra különböző énekesek bőrébe kell bújni, de egy gyerekvers­enyző partnereké­nt kell bizonyítan­ia – értesülése­inket a csatorna is megerősíte­tte. Ám Tamásnak így legalább lehetősége lesz gyakorolni, hogyan kell bánni egy kiskamaszs­zal, mert ugyan kisfia még alig másfél éves, másik gyereke pedig még csak útban van, gyorsan elérik majd ezt a kort.

 ??  ??
 ??  ?? Gyakorlás Az énekes második gyermeke születése előtt a műsorban is gyakorolha­tja, hogyan kell a kamaszokka­l bánni
Gyakorlás Az énekes második gyermeke születése előtt a műsorban is gyakorolha­tja, hogyan kell a kamaszokka­l bánni

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary