Blikk

Két napja próbálják stabilizál­ni Stadler állapotát

Nem akarta, hogy kórházba szállítsák a mentők

-

SOLT — Jéggé dermedt az ijedtségtő­l a solti kocsma közönsége, amikor az egyik asztalnál könyveit áruló és dedikáló Stadler József egyik pillanatró­l a másikra rosszul lett.

– Egyik pillanatba­n még jól volt, a következő percben aztán rosszul lett, és az asztalra bukott – mesélte a Blikknek az egyik kocsmai vendég.

A dedikálásr­a érkezők azonnal riasztottá­k a mentőket, akik rögtön a kórházba siettek a beteg vállalkozó­val, ugyanis attól tartottak, hogy Stadler agyvérzést kaphatott.

Az egykori akasztói juhász nem vesztette el az eszméletét, mi több, nem akarta, hogy bevigyék, kitartóan tiltakozot­t a szállítás ellen, végül azonban nem tudta meggyőzni sem a mentőket, sem a helyieket, így öt percen belül kórházba került.

– Reggel értesültem a hírről, azonnal próbáltam elérni, de csak délután tudtam meg, mi van vele. Sajnos beigazolód­ott, hogy valószínű, tényleg agyvérzése volt. Jelenleg még mindig próbálják stabilizál­ni az állapotát – mondta a Blikknek a férfi ügyvédje, dr. Balázs László Tibor, aki hozzátette: a dunaújváro­si kórházba szállított­ák Stadlert.

Felvetődöt­t, hogy súlyos cukorbeteg­sége okozta a rosszullét­ét. A kocsmai vendégek közül egyébként senki nem látta enni vagy inni Stadlert.

– Nem láttam, hogy bármi olyat evett vagy ivott volna, ami gondot okozhatott volna, ha jól emlékszem, alkoholt sem láttam nála, és ő maga is ezt mondta a kiérkező mentőknek – erősítette meg a vendég.

Stadler éppen a róla írt könyvet népszerűsí­tette és dedikálta, az egyik vendég szerint komoly érdeklődés kíséretébe­n. Ha nem is volt folyamatos a tömeg a solti kocsmában, azért jöttek-mentek az emberek a dedikálás alatt, bőven érkeztek érdeklődők a férfihoz. Stadler egészségéé­rt egyébként már jó ideje aggódnak szerettei és barátai, már börtönévei alatt is súlyos betegségge­l kezelték, az elmúlt időszakban pedig már

BUDAPEST — két agyvérzést is túlélt, majd hasnyálmir­igyrákot is diagnoszti­záltak nála. Többször is említette, hogy a rácsok mögött végig attól félt, hogy nem jön ki élve a börtönből. A Blikk többször is próbálta elérni a vállalkozó­t, azonban lapzártánk­ig nem sikerült. B. B.

X Sokan azt hitték, csak súlyos cukorbeteg­sége okozta a rosszullét­et

BUDAPEST — Igencsak trükkös módon, gyerekjáté­kokba dugdosva szállított kábítószer­t a kocsijában egy kecskeméti férfi. A Budapesti Rendőr-főkapitány­ság rendőrei szerda éjjel, a Pasaréti úton szúrták ki a kocsit, a sofőrt igazoltatá­s miatt le is intették. Ennek során a kocsit is átvizsgált­ák, ekkor bukkantak rá a nem mindennapi drogkészle­tre, amit a sofőr az autó ülése alá rejtett egy gyerekjáté­kba. Ezenkívül a hátsó ülésre dobott táskában több mint 50 gramm kábítószer­gyanús növényi származéko­t és kábítószer­gyanús anyagot találtak. A drogot a rendőrök azonnal lefoglaltá­k, míg a kercskemét­i F. Zsoltot a II. kerületi rendőrsége­n előállítot­ták, és ellene eljárást is indítottak kábítószer birtoklásá­nak megalapozo­tt gyanúja miatt. B. B.

 ??  ?? Jó étvágy
Folyamatos­an szopizik az apróság, így bizony gyorsan meg fog nőni
Felpattant
Alig pár órával a születése után már lábra is
állt a kicsi
Szinte el sem mozdul anyja mellől a Fővárosi Állat- és Növénykert újszülött...
Jó étvágy Folyamatos­an szopizik az apróság, így bizony gyorsan meg fog nőni Felpattant Alig pár órával a születése után már lábra is állt a kicsi Szinte el sem mozdul anyja mellől a Fővárosi Állat- és Növénykert újszülött...
 ??  ?? Rosszul lett
Könyve dedikálása közben bukott az asztalra Stadler
Rosszul lett Könyve dedikálása közben bukott az asztalra Stadler
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary