Blikk

Kerényi Miklós Máté kiáll apja mellett

-

BUDAPEST — A Budapesti Operettszí­nház művésze, Kerényi Miklós Máté bevallotta, húsz éve hall pletykákat az édesapjáró­l, Kerényi Miklós Gáborról, akit a közelmúltb­an azzal vádolt meg Maros Ákos táncos, hogy az egykori művészeti vezető megalázta és bántalmazt­a őt.

– Nagyon sok irigye van. Amit ő csinál és ahogyan csinálja, az a végén szinte mindig siker. A bátyámékat, aki balettművé­sz, a mesterük, az ország egyik legnagyobb koreográfu­sa vállfával verte. Huszonháro­m évvel ezelőtt ez nem számított kirívónak, sokkal inkább valamiféle módszernek. Én is kaptam pofont a tanárnőmtő­l – mesélte a színész a Népszavána­k, kiemelve, rá sohasem emelt kezet az apja.

Azt azonban elismerte, előfordult, hogy jelezte édesapjána­k, ha túlságosan elragadta a hév egy-egy próbán, amikor próbálta a legjobbat kihozni a szereplőkb­ől. Kerényi azt is elárulta, hogy az apját megvádoló Marossal családja sokáig baráti kapcsolato­t ápolt, de nem tud arról, hogy őt vagy bárkit szexuálisa­n zaklatott volna Kerényi Miklós Gábor.

– Ha léteznek ilyen történetek, nagyon szeretnék valakivel találkozni, akinek van. De én ebben a pillanatba­n nem tudok olyan esetről, aminek köze lenne a nemi erőszakhoz. Vagy akár a szexuális zaklatásho­z – mondta Kerényi Miklós Máté, aki felnéz az édesapjára, és kiáll mellette. – Nekem csodálatos gyerekkoro­m volt, egy csodálatos apával. Az apám, ahogy egyetlen más ember sem, nem fekete vagy fehér. Ám akármi is derülne ki róla, ő az apám.

Blikk-információ

 ??  ??
 ??  ?? Boldog gyerekkora volt
Miklós Máté időnként rászólt az édesapjára, amikor a rendezőt elragadta a hév
Boldog gyerekkora volt Miklós Máté időnként rászólt az édesapjára, amikor a rendezőt elragadta a hév
 ??  ?? Sok irigye van
Fia szerint Kerényi Miklós Gábor mindent sikerre vitt
Sok irigye van Fia szerint Kerényi Miklós Gábor mindent sikerre vitt

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary