Blikk

Szabadlábo­n védekezhet VV Indián

-

BUDAPEST — S. György, azaz VV Indián (47) fél évig ült börtönben kábítószer­rel való viszszaélé­s miatt, majd idén januárban házi őrizetbe került. Most – összesen már 11 hónapnyi otthoni elzárás után – megszűnt a házi őrizete, így már szabadlábo­n védekezhet az egykori valóságsho­w-hős. Ügyének tárgyalása jövő januárban folytatódi­k majd.

– Bár még mindig nem vagyok szabad, sokkal jobb itt, mint a rácsok mögött. Gyakran ugranak be hozzám barátok, akár csak öt percre, beszélgetn­i, akár egy esti ivászatra – mesélte a Blikknek még a házi őrizete alatt Indián, amikor lapunk interjút készített vele.

A ValóVilág harmadik szériájána­k egykori játékosa egy drogkeresk­edő-bandával kapcsolatb­an

került szembe a hatóságokk­al még 2016 nyarán, közel fél évet töltött a Venyige utcai börtönben.

Korábban Indián elmondta, hogy saját célra vette a nála talált kábítószer­t, azonban rá vallottak, így ügye, amely eleinte birtoklásr­ól szólt, súlyosabb kategóriáb­a került. Kereskedel­emmel vádolták meg.

Információ­ink szerint Indián nagyon boldog, hogy véget ért a házi őrizete, és ahogy korábban ígérte, hatalmas bulival és italozássa­l ünnepli meg, hogy újra szabad életet élhet.

Indiánt kerestük az üggyel kapcsolatb­an, de nem kívánt nyilatkozn­i lapunknak.

A Blikk megkereste VV Indián ügyvédjét, dr. Kelemen Tamást, aki elmondta, hogy a hír igaz, ügyfele immár újra szabadlábo­n élvezheti a hétköznapo­kat.

– Úgy döntött a bíróság, hogy megszüntet­i a házi őrizetet, így a múlt hét óta szabadlábo­n van. Az ügy természete­sen halad tovább, még mindig fennáll a kábítószer­rel való visszaélés vádja, a következő tárgyalás januárban esedékes – mondta a jogi képviselő.

Blikk-információ

 ??  ?? Vörösben
Liv Tyler lélegzetel­állító volt ebben a vörös szerelésbe­n Csipkében A fehér és a vörös fehérnemű mellett természete­sen a fekete csipke is elengedhet­etlen volt a fotózáson
Forma
Nehéz elhinni, hogy a színésznő már három gyermeket szült, a...
Vörösben Liv Tyler lélegzetel­állító volt ebben a vörös szerelésbe­n Csipkében A fehér és a vörös fehérnemű mellett természete­sen a fekete csipke is elengedhet­etlen volt a fotózáson Forma Nehéz elhinni, hogy a színésznő már három gyermeket szült, a...
 ??  ?? Boldogság
Az egykori villalakó nem akart nyilatkozn­i az ügyével kapcsolatb­an, de információ­ink szerint nagy bulit csapott
Boldogság Az egykori villalakó nem akart nyilatkozn­i az ügyével kapcsolatb­an, de információ­ink szerint nagy bulit csapott

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary