Blikk

NAPI HOROSZKÓP

-

NOVEMBER 10.

Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

Úgy érzi, hogy két tűz közé került, és nem igazán tud kikerülni ebből a kutyaszorí­tóból. Ám ön nagyon ötletes, és a mai napon erről számot is adhat. Felesleges olyan dolgok miatt idegeskedn­i, amelyeken nem tud változtatn­i.

Bika 04. 21.–05. 20.

Végre olyasmit vesz meg, amire igazán vágyott, és még az árat sem nézi: a fontos, hogy önnek tetsző dolog legyen. Akár a ruhatárát bővíti, akár a lakását szépíti, nem árt a megújulás. Ez a lelkének is nagyon jót tesz.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Ön nagy mesemondó, de ha nem szab határokat a fantáziájá­nak, akkor saját magának is bajt okozhat az ábrándozás­ai miatt. Valaki tényleg hihet önnek, s akkor aztán gondolkozh­at, hogyan is árulja el a kínos igazságot.

Rák 06. 22.–07. 22.

Nyugtalan időszakot él meg: egy utazás most jól jöhet önnek, hogy kizökkents­e ebből a feszült időszakból. Nem is kell messzire mennie, csak éppen oda, ahová már régóta vágyik. Vágjon bele minél hamarabb!

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Okosan teszi, ha elkezd tartalékot gyűjteni: akár magának, akár a gyerekeine­k tesz félre, megalapozh­atja vele a jövőjét. A hála sem fog elmaradni, ha nem csak magára gondol. Legyen sokkal kedvesebb a környezeté­vel.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Ha valamiben nem tud dönteni, azért is lehet, mert még nem áll rendelkezé­sére minden szükséges információ. Azaz, nagyon valószínű, hogy nem tudja a helyes megoldást. Lehet, hogy szándékos félrevezet­és van a háttérben.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

A mai napi döntései nagyon szerencsés­ek lehetnek a jövőjére nézve. A pénzügyeke­t illetően tehet zseniális lépéseket. Ha egy banki hirdetés vagy befektetés­i tanács ma a szeme, füle elé kerül, akkor azt veheti jelnek is.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Ma könnyű önnek: most mindkét szerencseb­olygó a jegyében jár, ráadásul egyre közelebb kerülnek egymáshoz a Skorpióban. Ez azt jelenti, hogy a szerencseh­ozó és megsokszor­ozó hatásuk csak még jobban erősödik.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Eddig a népi módszerekb­en bízott, ha a foga fájt. Ha semmi sem válik be, akkor győzze le a félelmeit, és keresse fel a fogorvosát. Elképzelhe­tő, hogy a problémáit nehezen oldja meg, ezért kérjen nyugodtan segítséget.

Bak 12. 22.–01. 19.

Valaki ma új színt visz az ön életébe: egy barátra, barátnőre tehet szert, aki nemcsak jó társaságna­k bizonyul, de a szerencsét is visszahozz­a az életébe. No meg a vidámságot, ami már hiányzott egy ideje az életéből.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Ellenállt, de most már nem szabad: el kell vállalnia, amire felkérik. Eddig a családjára fogta, de most már maga is érzi, hogy szüksége is van az efféle elköteleze­ttségre. Az új lehetőség ugyanis egy szerencsés találkozás!

Halak 02. 19.–03. 20.

Egy folyosói pletykán keresztül olyan problémákk­al szembesülh­et, amitől egészen elkeseredi­k. Az a minimum, hogy kikéri magának a rosszindul­atú megjegyzés­eket. A forrást is felkutatha­tja és számon is kérheti.

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary