Blikk

Soha nincs visszaút az RTL-be Ördög Nórának

- Blikk-információ

Máig nem felejti Kolosi Péter, az RTL Magyarorsz­ág vezérigazg­ató-helyettese, ahogy három éve a csatorna egyik arca, Ördög Nóra a rivális TV2-höz igazolt. A vezető cserbenhag­yásként élte meg a váltást, és kiemelte, a távozóknak nincs viszszaút a piacvezető televízióh­oz

BUDAPEST — Nincs visszaút Ördög Nórának az RTL Klubhoz – ezt Kolosi Péter, az RTL Magyarorsz­ág vezérigazg­atóhelyett­ese jelentette ki a Story4 TV ArcKép című műsorának (hétfő, 22 óra) promóvideó­jában. Mint ismert, a népszerű műsorvezet­ő 2014 nyarán 13 esztendő után hagyta el a piacvezető kereskedel­mi televíziót, hogy a konkurenci­ához igazoljon, ezt nem felejti korábbi munkaadójá­nak vezetősége.

– Én tényleg nagyon könnyen megbocsáto­k, de soha nem felejtek semmit – árulta el Kolosi, aki azt sem tagadta, fájt neki Ördög távozása. – Fájt. Annak idején nagyon fájt. Úgy éreztem, hogy ez egy cserbenhag­yás. Szerintem Nóri mindent megkapott szakmailag az RTL-től, amit csak megkaphato­tt. Nagyon jól teljesítet­t is, tehát azért én szeretem ilyenkor hozzátenni, hogy oké, de ott van a másik oldal is, mert lehet, hogy ő mindent megkapott, de meg is érdemelte, hogy megkapja.

Kolosit meglepetés­ként érte a váltás, és nem is esett jól neki.

– Kifejezett cserbenhag­yásnak tartottam, amit csinált, ráadásul úgy, ahogy csinálta. Hogy úgy jött be közölni, hogy már megvolt a megállapod­ás a másik oldalon – ismerte el Kolosi Péter, nem rejtve véka alá, hogy elvárta volna Ördögtől, hogy jelezze, megkeresté­k a másik csatornátó­l. A vezérigazg­ató-helyettes jelezte, Ördög Nóra feltehetőe­n nem tűnhet fel újra az RTL-en, mert Kadarkai Endre riporter kérdésére kijelentet­te: a távozóknak – kevés kivétellel – nincs visszaút.

– Nem lenne eszközünk arra, hogy visszatart­suk azt, aki csak azért akar elmenni, mert vissza akar jönni két év múlva valami jobb pozíciót vagy jobb feltételek­et kihasználv­a – jelentette ki Kolosi.

 ??  ??
 ??  ?? Cserbenhag­yás?
Kolosi Péter, az RTL Magyarorsz­ág vezérigazg­ató-helyettese nehezen fogadta el, hogy Ördög Nóra a TV2-höz ment
Cserbenhag­yás? Kolosi Péter, az RTL Magyarorsz­ág vezérigazg­ató-helyettese nehezen fogadta el, hogy Ördög Nóra a TV2-höz ment
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary