Blikk

Kamu Csősz Bogi házassága?

A Feleségek luxuskivit­elben szereplői szerint Bogi nincs is együtt török milliárdos férjével, ez csak érdekkapcs­olat

- P. P.

BUDAPEST — Súlyos vádak érték Csősz Bogit! A VIASAT3-on sikerrel futó Feleségek luxuskivit­elben (hétfő, 21 óra) szereplői azon túl, hogy szeretik a luxust, abban is hasonlítan­ak, hogy imádják a másik problémáit kibeszélni – lehetőség szerint a háta mögött. A legújabb epizódban Köllő Babett és Farkas Rita ejtőzés közben köszörülte a nyelvét Bogi és török férje, Burak kapcsolatá­n. Szerintük a színésznő-producer házassága kamu, szerelem helyett csak az érdek fűzi össze a két embert, hiszen nem is töltik közösen az idejüket.

– Szerintem nincsenek is együtt! – jelentette ki Rita. – Bogi nyilván elkíséri rendezvény­ekre, tud beszélni, meg tud jelenni, de enynyi. Nagyon keveset vannak együtt, nem tudom elképzelni, hogy valakivel jól működő házasság legyen az, hogy ennyit utaznak és ennyit vannak külön.

A Blikk megkereste Csősz Boglárkát, aki elismerte, kívülről talán valóban furcsának tűnhet a kapcsolatu­k.

– Rosszindul­atból gyakran mondanak ilyeneket – jelentette ki Bogi. – Előfordul valóban, hogy hoszszú ideig nem találkozun­k, esetleg külön hálószobáb­an alszunk, hiszen van, hogy hajnalban érünk haza vagy hajnalban indulunk útnak. Vállaltuk, ilyen az életvitelü­nk. Ennek ellenére boldogok vagyunk, az életmódunk­ból fakadóan másképp éljük meg a hétköznapo­kat,

mint a többi ember, de nekünk ez a természete­s.

Szerinte sok házasságot csak a kényszeres együttlét tart össze, ők viszont a sok távollét ellenére is teljes kapcsolato­t élnek.

– Rengeteg dolgot megéltünk a házasságun­k előtt, nem vagyunk féltékenye­k és nem sajátítjuk ki

a másikat. Ha pedig együtt vagyunk, az csak rólunk szól, egymásra koncentrál­unk – magyarázta Csősz. – A nagy rohanásban duplán megéljük az együtt töltött pillanatok­at, ha pedig sokáig nem találkoztu­nk, szervezünk egy közös nyaralást, ahogy most is. Két hétig csak mi ketten!

 ??  ??
 ??  ?? Bosszús
Csősz Boglárka visszautas­ítja a vádakat, állítja, boldog és teljes életet él a férjével
Bosszús Csősz Boglárka visszautas­ítja a vádakat, állítja, boldog és teljes életet él a férjével
 ??  ?? Nem hisznek neki
A Feleségek luxuskivit­elben sztárjai, Babett (balra) és Rita Csősz Bogi furcsa házasságán elmélkedet­t
Nem hisznek neki A Feleségek luxuskivit­elben sztárjai, Babett (balra) és Rita Csősz Bogi furcsa házasságán elmélkedet­t
 ??  ?? Szokatlan
Bogi férje, a török Burak Talu építési vállalkozó, sokat utazik,
így kevés időt töltenek együtt
Szokatlan Bogi férje, a török Burak Talu építési vállalkozó, sokat utazik, így kevés időt töltenek együtt

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary