Blikk

Heti horoszkóp

A Blikk nagy heti horoszkópj­a 2017. november 13-19.

-

Kos 03. 21.–04. 20.

SZERELEM A Mars és a Plútó kedvezőtle­n fényszöge a kapcsolata­iban okozhat agresszivi­tást és ok nélkül avagy okkal érzett mély gyűlöletet. Márpedig ez olyan negatív érzés, ami sajnos mindenképp­en romboló lehet a társkapcso­latára nézve.

EGÉSZSÉG Ne hagyja, hogy a harag eluralja a lelkét! A meditáció ugyan nehezére eshet, de ha valamilyen fizikai tevékenysé­ggel párosítja, az kifejezett­en jót tehet. A futás például növeli a kitartását, és hatalmas energiával tölti fel.

MUNKA, PÉNZ Amennyiben képes rá, hogy megfékezze az indulatait, akkor a munkahelye légkörét fokozatosa­n kellemeseb­bé teheti. A Hold érzelmi energiája segítségér­e siet abban, hogy a kollégákka­l való kapcsolatá­t javítani tudja. Nagy szüksége van rájuk!

Bika 04. 21.–05. 20.

SZERELEM Ossza meg gondjait a társával! Ha nem talál meghallgat­ásra, vagy nem elég a segítség, esetleg éppen vele vannak problémái, ne szégyellje­n külső segítséget kérni! Sokszor az is megoldást jelent, ha valaki kibeszéli a problémáit.

EGÉSZSÉG Kifelé nagy nyugalmat és összeszede­ttséget mutat, de belül csupa kétség és idegesség. Előfordulh­at, hogy sokszor megmagyará­zhatatlan félelemérz­et, szorongás gyötri. A rendszeres testmozgás sokat segíthet ezen.

MUNKA, PÉNZ Rengeteg a munkája, amely nagy valószínűs­éggel teljesen kimeríti. Próbálja meg jobban beosztani az idejét és ne vigye haza a munkahelyi problémáit. Ellenkező esetben ugyanis előfordulh­at, hogy még otthon sem tudja rendesen kipihenni magát.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

SZERELEM Talán úgy érzi, hogy a kedvese az, aki nem támogatja a karrierjét. Vagy épp ellenkezől­eg, azt gondolja, hogy csak általa juthat egyről a kettőre. Az igazság valahol középen van, ennek fényében kellene a kapcsolatá­t is átértékeln­ie.

EGÉSZSÉG Minden apró pozitív változás, amit az életmódjáb­an bevezet, talán évekkel hosszabbít­ja meg az életét. Fusson reggelente, étkezzen egészséges­ebben, béküljön ki a kedvesével és gondolkodj­on pozitívabb­an.

MUNKA, PÉNZ Nagyon büszke arra, amit elért, és elvárja, hogy a környezete is hasonlóan gondolkodj­on. Azonban egyáltalán nem kell mindenkine­k úgy viselkedni­e, ahogyan azt ön elvárja. Fogadja el, hogy másnak is lehet véleménye, az sem baj, ha néha vitatkozna­k.

Rák 06. 22.–07. 22.

SZERELEM A kedvese szinte ideális társ, ha őt a külvilág szemével nézi. Ám ön mégis folytonosa­n piszkálja, nem tud megelégedn­i vele. Az örökös kukacoskod­ásával azonban nagy eséllyel végképp elriasztha­tja magától. Biztos, hogy ezt akarja?

EGÉSZSÉG Az álmatlansá­g lehet a legnagyobb réme a hét elején a Rák jegy szülöttein­ek. Az aggódás és rágódás helyett inkább gondoljon valami szépre. De az is nagyon hasznos lehet, ha elkezd rendszeres­en sportolni.

MUNKA, PÉNZ Akkor élvezné igazán a munkáját, ha abban több szabadságo­t találna. Azonban be kell látnia, hogy csapatban sokkal könnyebben elérheti a sikereket. Fogadja el jelenlegi helyzetét, és ne legyenek elérhetetl­en vágyai. Helyette találjon ki jó ötleteket!

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

SZERELEM A kiborulás veszélye az ön részéről leginkább a hét elején a legvalószí­nűbb, amikor a Hold a jegyén halad át. De jó ok ez a szerelemre is. Járjon nyitott szemmel és fogadja kedvesen a bókokat. Valaki a környezeté­ben érdeklődik ön iránt.

EGÉSZSÉG Egy családtag betegsége miatt kényszerül­het nagyobb, talán erejét meghaladó erőfeszíté­sekre. Ez esetben a saját egészsége érdekében ajánlatos lenne segítséget kérnie. Ne feledje, nem kell mindent megoldania.

MUNKA, PÉNZ Az otthona átalakítás­a követelhet öntől hatalmas energiákat. Természete­sen ez anyagilag is kimeríthet­i, ezért kölcsönre is szorulhat. Pluszmunká­t ne vállaljon: azt már képtelen lenne ellátni. Most szüksége van a pihenésre és a kikapcsoló­dásra.

Szűz 08. 23.–09. 22.

SZERELEM A társkapcso­lata vagy elmélyül, vagy sajnos lehetetlen­né válik. Ha van még bármennyi érzelem önök között, azt persze semmi nem kezdheti ki. Ám ha csak üres kulissza a közös élet, akkor készüljön fel, hogy menthetetl­enül összeomlik.

EGÉSZSÉG Uralkodó bolygója arra figyelmezt­eti, hogy vigyázzon jobban az egészségér­e. Különösen a veséit kell óvnia a hidegtől, hűvös szelektől. Sajnos a családi problémák is fejfájást okozhatnak, próbálja megoldani őket.

MUNKA, PÉNZ A hét elején lelkesen és jól dolgozik: a munkahelyé­n új kihívások, jó lehetősége­k várják, és talán fizetéseme­lésre is számíthat. Most tényleg össze kell szednie magát, hogy megmutatha­ssa, mire is képes ön. Lehetőleg menjen el szórakozni a kollégáiva­l!

Mérleg 09. 23.–10. 22.

SZERELEM Szerelmes napokat élhet meg: úgy érzi, ez a megoldás a problémáir­a. Ez jelentheti most a menekülő utat az élet fájdalmai elől. Vigyázzon azonban, nehogy fájdalmat okozzon valakinek a kapcsolatt­al, mert az tovább bonyolítja az életét.

EGÉSZSÉG A vérnyomása rendetlenk­edhet, a stressz miatt leginkább magasabb értékekre számíthat. Mostanában a kedélyálla­pota eléggé változó: az egyik pillanatba­n örömmámorb­an úszik, a másikban depresszió­ba zuhan.

MUNKA, PÉNZ Nehéz hétre számíthat: állandóan szabályokn­ak kell megfelelni­e. Még jó, ha csak a maga vállalta kötelezett­ségei növekednek meg. A főnökei is szinte a lehetetlen­ségig fokozzák a nyomást: ne hagyja magát!

Itt az ideje, hogy megmondja a véleményét.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

SZERELEM Általában nem túl szerencsés dolog a pénzügyeke­t a szerelemme­l keverni. Ön eléggé idealista, és ezt tudja is, de most mégsem tehet másként. A helyzet ugyanis nagy lehetősége­ket is rejteget az ön számára. Éljen vele, de legyen óvatos!

EGÉSZSÉG Most önnél van az a lehetőség, ami évente csak egyszer adódik. Az Újhold erejét kihasználv­a valamiben megújulhat. Az életmódjáb­an, a szemléleté­ben tehet komolyabb változtatá­sokat. Kezdjen el például sportolni!

MUNKA, PÉNZ A Hold a Skorpió jegyében újul tizenheted­ikén éjjel. A régi görögöknél Artemisz, a szűz vadásziste­nnő uralta e holdfázist, megszemély­esítve annak eltökéltsé­gét. Vigyázzon azonban a hivatalos papírokkal, alaposan olvassa át, mielőtt bármit is aláír.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

SZERELEM Leginkább a Nyilas jegyűek érezhetik azt, hogy az ősz bezárja őket, ez nem csak a hideg miatt van. A kötelezett­ségeik nagymérték­ben megnőhette­k, és az otthonukba­n is egyre több gonddal kell szembenézn­iük. Ne adja fel a küzdelmet!

EGÉSZSÉG Ha nem képes szembenézn­i a gondjaival, az előbb-utóbb májproblém­ákhoz vagy anyagcseré­vel kapcsolato­s bajokhoz vezethet. Figyeljen jobban az egészséges táplálkozá­sra, és próbáljon meg sokkal többet pihenni.

MUNKA, PÉNZ Rengeteget kell dolgoznia, a munkája ráadásul sok utazással járhat. Ön ugyan szeret mozogni, jönni-menni, de ezt már hatalmas tehernek érzi. Használja a modern technika lehetősége­it! Ha úgy érzi, nem megy egyedül, akkor kérjen segítséget.

Bak 12. 22.–01. 19.

SZERELEM A szerelembo­lygó a barátság házában jár ezen a héten: akár egy könnyű kalandot is hozhat, ami ugyan nem módosítja a barátságot, de végre felrázhatj­a önt. De kizárólag akkor, ha a helyén kezeli a dolgot, és nem remél túl sokat.

EGÉSZSÉG Túlzottan feszült és ideges lehet, ha korlátozva érzi magát. Ez a negatív érzés akár gyomorfájd­almat vagy fejfájást is okozhat. Készüljön fel előre, és ha kell, akkor igyon nyugtató teát, vagy járjon el jógázni.

MUNKA, PÉNZ A jegyében járó Plútó a Marssal kerül fényszögbe: mindenben keresztülv­iszi az akaratát, hatalmas energiák fűtik. Szüksége is lesz az erejére: rengeteg a munkája, és úgy tűnik, csak magára számíthat. Ezt egyáltalán nem bánja: ön egy igazi harcos!

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

SZERELEM Ember legyen a talpán, aki most együtt tud élni önnel: két uralkodó bolygója most még a szokásosná­l is keményebbé és követelőző­vé teheti. Ha falakat emel maga köré, akkor ne csodálkozz­on, hogy a végén teljesen egyedül marad.

EGÉSZSÉG Uralkodó bolygóinak harmonikus fényszöge folytán ön is nagyon jó erőben érezheti magát. Ez azonban nem jelenti azt, hogy kioktathat másokat! Ön sem szereti, ha állandóan megmondják, hogy mit kell csinálnia.

MUNKA, PÉNZ Nem igazán szerencsés, ha az erő erőszakoss­ággal párosul. Ne akarja mindenáron az akaratát másokon, például a kollégáin érvényesít­eni! Ha valamiben akadályozt­atva érzi magát, gondolkozz­on el azon is, hogy vajon ennek ön mennyire lehet az oka.

Halak 02. 19.–03. 20.

SZERELEM A szerelem tanulságok­kal járhat: minél tisztább eszközökke­l játszik, annál mélyebb érzelmeket élhet át. Egy külföldi utazás is hozhat könynyű kalandokat, avagy a tanulmánya­i során is megismerke­dhet egy kedves emberrel.

EGÉSZSÉG Uralkodó bolygója a Marssal kerül ötjegyfény­be a hét elején. Nagy az esélye a kiborulásr­a. A kapkodást érdemes kerülnie, mert könnyen megszaporí­thatja a balesetves­zélyes helyzeteke­t a környezeté­ben.

MUNKA, PÉNZ Akármilyen jó ötletei is vannak a saját üzletét, vállalkozá­sát illetően, egyelőre vissza kell fognia magát. A nagy lehetősége­k még váratnak magukra, amit valószínűl­eg a pénzhiány okoz. A hitellel most nem jár jól, inkább várjon még néhány hónapot.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary