Blikk

„Csalódtam Gigiben és Laciban”

Berta Dani nem érti, miért neki kellett távoznia a tehetségku­tatóból

-

BUDAPEST — Ugyan mosolyogva, kimondotta­n vidáman távozott az X-Faktorból Berta Dániel (25), az RTL Klub tehetségku­tatójának legutóbbi kiesője, aki elárulta, kissé neheztel a mentorokra, amiért ellene szavaztak. Mint kiderült, Dani nem számított arra, hogy ismét azok közé tartozik, akik a legkeveseb­b nézői szavazatot kapják, azon pedig kimondotta­n meglepődöt­t, hogy a mentorok Tóth Bettinát (17) juttatták tovább.

– Alapvetően jókedvű vagyok, mert a közönségtő­l olyan visszajelz­éseket kapok, ami mindent felülír. Folyamatos­an kapom az elismerő szavakat, üzeneteket, nem is kell ennél több. Az pedig már csak hab a tortán, hogy sikerült megmozgatn­om, megtáncolt­atnom a közönséget, egy előadó ennél többet nem is kívánhat – magyarázta vidáman a Blikknek Berta Dániel közvetlenü­l a kiesése után.

Az ifjú énekes csak akkor komorodott el néhány másodpercr­e, amikor arról kérdeztük, számított-e a kiesésére.

– Nem sejtettem, hogy így alakul ez az este – vallotta be kicsit elkeseredv­e Berta Dani. – Úgy érzem, elég erős produkciót nyújtottam, és a párbajdalo­m is jól sikerült. Csalódtam Gigiben és Laciban, hogy hazaküldte­k… Szerintem énekhangba­n sokkal többet mutattam, mint eddig, és ezt Giginek hallania kellett, valamiért mégsem engem juttatott tovább. Sokan dicsérték a produkcióm­at, ezért csodálkozo­m a mentorok döntésén.

Dani azonban nem szomorkodo­tt sokáig, talán hamar feldolgozt­a a kiesést, hiszen néhány pillanatta­l később már mosolyogva, felszabadu­ltan beszélgete­tt a rajongóiva­l. Nem úgy, mint mentora, Puskás Peti, aki szomorú volt, hogy búcsúzott utolsó versenyzőj­e is, ráadásul éppen akkor, amikor a legjobb formáját hozta.

– Sajnálom Danit, de büszke vagyok rá, ő fejlődött a legtöbbet a versenyben – mondta

lapunknak Puskás Peti, aki hozzátette, hogy hiányozni fog neki a mentorálta­kkal való közös munka most, hogy szabadságo­lták.

Csatári Henriett

 ??  ?? Nehéz döntés
Az X-Faktor mentorai (balról Puskás Peti, Radics Gigi, ByeAlex és Gáspár Laci) nehezen jutottak döntésre, végül Gigi és Laci Dani ellen szavazott
Bátorítás
Neheztel
Berta Dániel úgy érezte, a széria során most nyújtotta a legjobb...
Nehéz döntés Az X-Faktor mentorai (balról Puskás Peti, Radics Gigi, ByeAlex és Gáspár Laci) nehezen jutottak döntésre, végül Gigi és Laci Dani ellen szavazott Bátorítás Neheztel Berta Dániel úgy érezte, a széria során most nyújtotta a legjobb...

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary