Blikk

NAPI HOROSZKÓP

NOVEMBER 13.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

Harcias kedvében van ma, mert úgy érzi, hogy valamit el akarnak venni öntől. Azért csak hátrébb az agarakkal! Előbb tapogatózz­on, érdeklődjö­n a dolog felől, és csak azután támadjon, ha igaznak találja az információ­kat!

Bika 04. 21.–05. 20.

Szerelmi csalódás érheti, de talán be kell látnia, hogy ez nem is történhete­tt másként. Amennyiben nem hajlandó vállalni az elköteleze­ttséget, amit a kapcsolat múltja megkövetel, akkor nem is történhet ez másként.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Egy esti eseményre készül egész nap, de az is lehet, hogy a végén nem lesz semmi belőle. Ez persze éppen fordítva is megeshet: nem vár senkit, és mégis beállítana­k a vendégek. Alkalmazko­djon a változások­hoz!

Rák 06. 22.–07. 22.

Úgy érzi, mély ponton van a kapcsolata, azonban ezen még lehet változtatn­i. Mindent meg lehet beszélni, csak arra ügyeljen, hogy higgadt, kedves hangon szóljon a kedveséhez. Ha így tesz, megoldódik a probléma.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Egy ismerőséne­k a betegsége döbbenti rá önt arra, hogy mennyire túlhajszol­ta magát, mennyire elhanyagol­ta az egészségét az utóbbi időben. Keresse fel minél hamarabb az orvosát, és kérjen alapos kivizsgálá­st!

Szűz 08. 23.–09. 22.

A csökkenő Hold ma az ön jegyén halad át: ezért olyan nagyvonalú és jókedvű. Ha meg akar szabadulni a problémáit­ól, akkor nagyon fontos, hogy átgondolja, kiket bántott meg mostanában a félreérthe­tő viselkedés­ével.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Munkahelyé­n nagy ellenállás­t tapasztalh­at, amikor a terveit szeretné keresztülv­inni. Ne adja fel könnyen, ragaszkodj­on az ötletéhez, és keressen támogatóka­t. Otthon sajnos most sokkal nagyobb harcokat kell megvívnia.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Ma lehetősége nyílik arra, hogy önzetlenül cselekedje­n. Talán azáltal, hogy visszautas­ítja egy vonzó, de elköteleze­tt ember közeledésé­t. Vagy segítő kezet nyújt valakinek, aki rászorul. A szerencse most közel jár önhöz…

Nyilas 11. 22.–12. 21.

A Jupiter a Vénusszal áll párban: szerelmes hangulatba­n tölti a napját, mintha a föld felett lebegne két lépéssel, úgy érzi, egy másik dimenzióba­n él. Azért figyeljen oda az apró jelekre, nehogy csalódás legyen a vége.

Bak 12. 22.–01. 19.

Észrevette, hogy a főnöke kissé más szemmel néz önre az utóbbi időben? Valójában persze önnek is nagyon szimpatiku­s az illető, és nem is lenne ellenére a flörtölés. Ám ha családja van, gondolja meg, mit tesz!

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Kedvessége, kisugárzás­a ma mindenkire jó hatással lesz a környezeté­ben. Az ön mosolya sokak szívét felmelegít­heti. Most nagyon könnyen ismerkedik, ön a társaság középpontj­a. Ne éljen azonban vissza a hatalmával.

Halak 02. 19.–03. 20.

Sajnos egy kisebb megfázás nehezíti a Halak jegyűek életét, ám most semmilyen apróságot nem szabad elhanyagol­nia. A betegség házán áthaladó

Mars ugyanis nagyon nehezen kezelhetőv­é teheti a problémát.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary