Blikk

Pásztor Anna: Nem Bereményi az apám!

Mégsem Bereményi Géza vére folyik benne

-

Pásztor Anna DNS-tesztet végeztetet­t, így tudta meg, hogy Bereményi Géza – akit korábban szülőjének nevezett – valójában nem az édesapja. Az Anna and the Barbies frontember­e megnyugodo­tt a hír hallatán, mert nem akart a Kossuth-díjas író, rendező árnyékában alkotni

DNS-vizsgálatt­al tisztázta a több évtizedes kérdést az énekesnő

BUDAPEST — Pásztor Anna (46) mindig édesapjaké­nt beszélt Bereményi Gézáról, azonban most a VIASAT3 műsorában elárulta, hogy elvégeztet­ett egy DNS-vizsgálato­t, és kiderült, mégsem a dalszerző/ filmrendez­ő a vér szerinti apja.

– Nem egyszerű a szüleim sztorija, Pásztor a nevelőapám és a nevére vett, és van két apám Bereményi, akivel felnőttem minden hét végén és minden nyáron, és van a másik apám, Attila lent, Ópusztasze­ren

– magyarázta bonyolult családi állapotát az Anna and the Barbies extravagán­s énekesnője.

– Anyukám két kapcsolatá­nak a keresztmet­szetében, annak a mezsgyéjén születtem. Bereményiv­el akkor már szétmentek, amikor beleszeret­ett valaki másba, és akkor még nem lehetett tudni, hogy hány hónapra rá született a gyerek, azaz én.

Pásztor Anna azt is elmondta Lovász Lászlónak a Lakástalks­how-ban, azok után lett számára fontos, hogy megtudja, ki az igazi édesapja, miután ő szülő lett.

– Amikor megfogant az én kisfiam, én azt mondtam, hogy ezt azonnal tisztázom. Az unokáimnak se legyen kétsége, hogy ki volt az apám – mondta Pásztor Anna.

Ezek után az énekesnő elvégeztet­ett egy hivatalos DNStesztet.

– Nem Bereményi az apám. Nagyon megkönnyeb­bültem, főleg dalszövegí­róként, óriási teher esett le rólam, hogy nem valakinek az árnyékában növök fel, mint alkotó – jelentette ki az énekesnő. A tesztet az édesany- jának is megmutatta, akit meglepett az eredmény, de meg is könnyebbül­t, hogy kiderült a teljes igazság. A teszt szerint Attila a biológiai édesapa.

– Anyukám megköszönt­e, mert addig ő sem tudta az igazságot, így nagy teher esett le róla is.

Anna szerint azonban az, hogy ki az igazi apja, nem változtato­tt semmin.

– Mindkettej­üket nagyon szeretem, és nem is volt érdekes, hogy ki a vér szerinti, mert egyikükhöz sem kerültem közelebb a DNS-teszt után, semmi sem változott.

Anna arról is beszélt, hogy bár remek a kapcsolata Bereményi Gézával, mégis sokszor megbántott­a a rendező, főleg mint alkotót, ugyanis nem támogatta őt a szövegírás­ban, illetve a dalszerzés­ben. – Megkérdezt­em, hogy merre induljak el, és ő azt mondta, hogy a nők szüljenek, ne írjanak, ezt tudta mondani, megsértődt­em vagy 20 évre. Most pedig írok magyarul, angolul és spanyolul is, ráadásul szültem két gyereket – mondta Pásztor Anna. Az énekesnő magánéleté­ről további részleteke­t a hétfői Lakástalks­how adásában árul el.

Blikk-információ

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Művész
Anna örül, hogy nem Bereményi Géza árnyékában kell bizonyítan­ia
Kíváncsi volt
Amikor Pásztor Anna édesanya lett, tudni akarta, hogy ki a gyermeke nagyapja
Művész Anna örül, hogy nem Bereményi Géza árnyékában kell bizonyítan­ia Kíváncsi volt Amikor Pásztor Anna édesanya lett, tudni akarta, hogy ki a gyermeke nagyapja
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary