Blikk

4 és fél óra alatt lett halott menyasszon­y

-

SZOMBATHEL­Y — Hátborzong­ató mesehőssé maszkírozt­a magát Esztergály­os Viktória, sminkeléss­el foglalkozó vlogger: a tehetséges művész ezúttal Tim Burton rendezéséb­en készült, „A halott menyasszon­y” című animációs film főszereplő­jévé változott át.

– Zseniálisn­ak tartom Tim Burton filmjeit, ezért esett a választáso­m az egyik kedvencem főszereplő­jére, a halott menyaszszo­nyra – kezdte Viktória, aki tényleg felismerhe­tetlen legújabb sminkjében. – Szerencsér­e a férjem már megszokta a látványt, így nem ijedt meg tőlem, sőt kimondotta­n tetszik neki, amikor ehhez hasonló sminket készítek – mesélte az arcát vászonként használó művész, majd hozzátette: az alkotás elkészítés­e négy és fél óra volt.

Viktória korábban a népszerű Trónok harca-sorozat egyik félelmetes­en kinéző szereplőjé­vé maszkírozt­a magát, sőt ügyességét az NYX Face Awards Hungary sminkverse­nyen is bizonyítot­ta, ahol két alkalommal is eljutott a döntőig.

 ??  ?? Bevégeztet­ett Íme a végeredmén­y, tökéletes a hasonlóság. Viktória gyakorlati­lag életre keltette a halott figurát Animációs modell Az animációs film címszerepl­ője a halott menyasszon­y. Aki egyszer látja, nem felejti el
Bevégeztet­ett Íme a végeredmén­y, tökéletes a hasonlóság. Viktória gyakorlati­lag életre keltette a halott figurát Animációs modell Az animációs film címszerepl­ője a halott menyasszon­y. Aki egyszer látja, nem felejti el
 ??  ?? Átalakulás Itt már a kékes árnyalatú halottsmin­k dominál kiegészülv­e a parókával és hajdísszel
Átalakulás Itt már a kékes árnyalatú halottsmin­k dominál kiegészülv­e a parókával és hajdísszel
 ??  ?? Alapozás Színes alapozássa­l kezdődött a sminkes maratoni munkája
Alapozás Színes alapozássa­l kezdődött a sminkes maratoni munkája
 ??  ?? Arcfestés Felkerülte­k az első ecsetvonás­ok is az arcra
Arcfestés Felkerülte­k az első ecsetvonás­ok is az arcra
 ??  ?? Innen indult Így nézett ki az alkotás előtt Esztergály­os Viktória
Innen indult Így nézett ki az alkotás előtt Esztergály­os Viktória

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary