Gáspár Laci hazazavarta a Gigire támadó énekesnőt

Gáspár Laci védte társait, hazazavarta a lányt XSérülést is okozhatott volna az eszköz, de szerencsére nem találta el a mentort

BLIKK - - Címlap -

BUDAPEST — Dermesztő pillanatok az X-Faktorban: az egyik jelentkező rosszul viselte a mentorok kritikáját az RTL Klub tehetségkutatójában, és dühében megpróbálta Radics Gigihez (22) vágni a mikrofont. Óriási szerencse, hogy elvétette a dobást, de így is megijesztette az énekesnőt, hiszen meg is sérülhetett volna. A feszült szituációt Gáspár Laci (39) rendezte le, erélyesen hazaküldte a lányt, aki tudomásul vette, túl meszszire ment.

Mirjam önbizalomtól eltelve, saját cédével érkezett a válogatóra, ám produkciója nem tetszett a mentoroknak. A lány azonban kiborult, és nekitámadt ByeAlexnek (34), mondván, akinek a hangja nulla, az ne kritizáljon.

– Ne haragudj, lesza.om, mit mondasz – vágta Alex fejéhez, ám Gigi védelmébe vette mentortársát.

– Miért jöttél ide, ha nem bírod a kritikát? – kérdezte az énekesnő, majd elkerekedett szemmel figyelte, ahogy Mirjam dühében az asztalukat veszi célba a mikrofonnal, de szerencsére rosszul célzott, az eszköz az asztal előtt landolt.

– Megmondom őszintén, váratlanul ért, az agreszsziót rosszul tűröm. Ilyen esetben én is felkapom a vizet, mert erős az igazságérzetem, nehezen bírok a saját indulataimmal – mondta Radics Gigi. – Hazudnék, ha azt mondanám, nem lepett meg a repülő mikrofon, hiszen akár meg is sérülhettem volna! Nekünk az a feladatunk mentorként, hogy kiválogassuk az igazán tehetséges embereket, és ő sajnos nem tartozott közéjük. Én is sokszor nekifutottam a tehetségkutatóknak, ért rengeteg igazságtalan kritika, mégsem jutottam el oda soha, hogy bántsak valakit.

Társai szintén megdöbbentek a történteken, Puskás Peti (33) szerint pechük volt, hogy a lány rajtuk vezette le a csalódottságát. Alex pedig azon lepődött meg, hogy bár általában csípősen fogalmaz, ezúttal senki semmi bántót nem mondott.

– Mirjammal kifejezetten türelmesek voltunk, minden esélyt megadtunk neki, ezért is lepett meg a kirohanása – mondta ByeAlex.

A lányt végül Gáspár Laci zavarta haza.

– Viszszaélt azzal, hogy több lehetőséget is kapott. Amikor Alexet lehordta, az már kellemetlen volt, akkor éreztem, hogy közbe kell lépnem. A mikrofondobálás előtt még próbáltam vele szépen beszélni, de utána határozott fellépésre volt szükség – magyarázta Laci.

Blikk-információ

Vita Mirjam számonkérte a kritikát, nem fogadta el ByeAlex véleményét, szükség volt Gáspár Laci határozott fellépésére Eltakarta

A műsorvezető Kiss Ramóna a száját eltakarva hüledezett a történtek láttán Döbbenet Az X-Faktor stúdiójában ülő nézőknek leesett az álluk, amikor meglátták, mit művel a magáról megfeledkezett lány a színpadon

Eldobta A lány a hozzáállását számon kérő Radics Gigit felé hajította a mikrofont, szerencsére nem találta el

Nem érti Radics Gigi örül, hogy nem sérült meg a jelenetben, és nem érti, hogy reagálhat ilyen agresszíven valaki a kritikára

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.