Séfnek készül Schobert Norbi fia

BLIKK - - Sztárok És Sztorik -

X Komoly céljai vannak:

felkészülten szeretné

átvenni felnőttként

a családi céget

BUDAPEST — Séf és dietetikus lenne felnőttként, hogy egyszer majd átvehesse a családi birodalmat ifjabb Schobert Norbert (13). Meg is tette az első lépést álmai felé, a nyarat azzal töltötte, hogy a lehető legtöbbet megtanuljon a főzésről – majd tudását a TV2-n, a MasterChef Juniorban tesztelheti. Szülei, Rubint Réka (40) és Schobert Norbi (47) büszkék, hogy nagyobbik fiuk ilyen céltudatos, sőt örülnek annak, hogy lesz kire hagyni a céget.

– Norbika egyszer odajött hozzám és megkérdezte, hogyan lehetne belőle valaki. Azt válaszoltam, nagyon jónak kell lenned abban, amit csinálsz. És ő az lett. Lefogyott, rendszeresen mozog, jól tanul,

és a főzésben is ügyes.

ami nem meglepő, mert mindig is szeretett segíteni nekünk – dicsérte gyermekét Schobert Norbi.

A fiú alig 13 évesen már olyan konkrét életcélokkal rendelkezik, amelyeket a huszonévesek is megirigyelhetnének, a kisfiú ráadásul a versenyre is felnőttként készült.

– A cégünk termékfejlesztési igazgatóját, Hampuk Zsoltot kérte meg, hogy segítse a felkészülését. Zsolt ismert séf, már a brit királyi család tagjainak

is főzött.

– Büszke voltam rá, hogy ilyen komolyan veszi a versenyt, ám ahogy elmondta, célja van vele. Séfnek szeretne tanulni, aztán pedig dietetikus diplomát szerezne, hogy felkészülten vehesse át a céget. Ez a kisfiú többre viszi majd, mint én!

Sőt szerinte az sem baj, hogy fia egy időre a reflektorfénybe kerül, és valószínűleg a főzőviadallal járó stressz sem árt neki.

Büszkék rá A szülők, Schobert Norbi és Rubint Réka egyaránt büszkék a nagyobbik fiukra, Norbikára Többször fordult már elő, hogy ő készítette a vacsorát, Norbika vele gyakorolt mindennap, míg más gyerek a nyarat élvezte – mesélte Schobert Norbi.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.