Ronaldo nélkül is jó Portugália

BLIKK - - Sport -

CHORZÓW — Egyelőre nem érzi meg Cristiano Ronaldo (33) hiányát a portugál labdarúgó-válogatott. A Nemzetek Ligája A divíziójának 3-as csoportjában a gárda az olaszok elleni győzelem (1-0) után 3-2-re verte idegenben a lengyeleket – pedig egyik mecscsen sem volt keretben az ötszörös aranylabdás. A Juventus nemierőszak-botrányba keveredő focistája állítólag maga kérte, hogy idén már ne szerepeljen a nemzeti csapatban, mert szeretne beilleszkedni új klubjába, ahova a nyáron igazolt a Real Madridtól. Mindezt nem teheti nyugodtan, egy amerikai nő, Kathryn Mayorga (34) azzal vádolja, hogy 2009ben megerőszakolta, majd 375 ezer eurót (104 millió forintot) fizetett a hallgatásáért.

Egy portugál lap, a Correio da Manha azt írta, a Real Madrid kényszerítette a focistát, kössön peren kívüli megállapodást – Ronaldo azon a nyáron igazolt a Realhoz –, a klub azonban tagad és perel.

„A Correio da Manha című lap olyan információkat közölt, amelyek nem igazak és súlyosan rombolják klubunk imázsát” – közölte a Real.

Ronaldo állítólag Lisszabonban az ügyvédeivel dolgozza ki védekezési stratégiáját, mielőtt a Las Vegas-i rendőrség kihallgatná. Blikk-információ

Nem hibáztak Renato Sanches (jobbra) és társai az olaszok után a lengyeleket is legyőzték a Nemzetek Ligájában Távol Cristiano Ronaldo önként mondott le a válogatottságról

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.