Válogatottmezt húz Nagy László

BLIKK - - Sport -

VESZPRÉM — Noha 2017-ben visszavonult a válogatottságtól Nagy László (37), az elmúlt időszak legsikeresebb magyar férfi kézilabdázója mégis ott lehet majd a januári világbajnokságon. A Telekom Veszprém klasszisa a szlovénok elleni két világbajnoki selejtezőre már újra magára öltötte a nemzeti csapat mezét, most pedig úgy tűnik, a sikerrel megvívott kvalifikáció után továbbra is erősíti a gárdát.

– Készülök a világbajnokságra – árulta el Nagy a DIGI Sport híradójának.

A jobbátlövő ugyanakkor azt még nem tudja, a 2018/2019-es idényt követően folytatja-e pályafutását. Úgy fogalmazott, leginkább az új veszprémi vezetőedzőn, a spanyol David Davisen (41) múlik mindez.

– Papíron ez az utolsó évem, viszont a klub vezetőivel novemberre tűztük ki azt az időpontot, hogy esetlegesen a jövőről beszéljek, s döntsem el azt, hogy mint aktív kézilabdázó vagy esetleg már a pályán kívül segítsem a klub életét. David Davis kezében is van a sorsom, majd meglátjuk, hogyan folytatódik a karrierem – jelentette ki Nagy.

Hozzátette, szerencsére nem küszködik sérüléssel, és százszázalékos állapotban van.

– Jól érzem még magam a bőrömben, mentálisan és fizikálisan is, úgyhogy szeretnék még egy évet kézilabdázni – nyilatkozta a kétszeres Bajnokok Ligája-győztes kézilabdázó. Blikk-információ

Pályán Nagy László úgy döntött, hogy vállalja a szereplést a világbajnokságon

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.