Elosztó lett Pici

BLIKK - - Utazás -

Nincs Mary Poppins Salvus nélkül! Legalábbis Csonka Pici számára biztosan nem.

De a kollégák is rászoktak már a Salvus gyógyvíz kellemesen sós ízére: a mûvész elárulta, ô lát el mindenkit a rekedtségûzô gyógyvíz permettel.

– Eredetileg a reflux betegségem kapcsán találkoztam a Salvus-szal. Szedek rá ugyan gyógyszert, mégis voltak rosszabb periódusaim. Egyes évszakokban, nagyobb falatozások, vagy épp stresszes idôszakaimban bizony jócskán megkínzott, amit nehezen viseltem. Krákogtam, köhécseltem, rekedt voltam tôle, ami az én szakmámban egyenesen tragédia. A gégészem ajánlotta a Salvus vizet, ami csodát tett velem – elevenítette fel a múltat Pici. – Most, ha érzem, hogy kezd durvább lenni a reflux, csak elôveszem a Salvus vizet, iszom reggel és este is egy kis pohárral, és rögtön jobban leszek. Bár régebben el nem tudtam volna képzelni, hogy sós vizet iszom, most kifejezetten kellemesnek találom.

A mûvész olyannyira ragaszkodik a Salvushoz, hogy mindenhová magával viszi. Még a nyaralásokon is mindig van a kofferjában egy üveg Salvus gyógyvíz.

– Természetesen a víz velem jön a színházba is. A Salvus Gyógyvíz Permetnek pedig bérelt helye van a táskámban, hogy mindig velem legyen, mert kitûnôen regenerálja a hangszalagokat. Gyakorlatilag nincs olyan elôadás, ami elôtt ne használnám. Sôt, a kollégáim is rászoktak: a kulisszák mögött én látom el ôket a permettel. Szóval nehezen tudom elképzelni az életem nélküle.

A Salvus Gyógyvíz Permet gyógyszertárakban és gyógytermék üzletekben, a Salvus Gyógyvíz élelmiszer áruházakban is (Auchan, DM, Fûszértek, Coop továbbá Rossmann üzletekben) kapható.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.