Blikk

Kiakadtak a mentorok

a balhés énekeseken

-

BUDAPEST — Elszakadt a cérna az X-Faktor mentorainá­l! Gáspár Laci (39), Puskás Peti (33) és Radics Gigi (22) értetlenül álltak az előtt a tény előtt, hogy rendre megsértődt­ek kritikáik miatt az énekesek, és a műsorban most először ők is kiakadtak a jelentkező­kön. ByeAlex (34) ugyanakkor megérti, hogy a kritikákat nem viselik jól az érzékeny lelkű énekesek. Volt, aki egy ártatlan kérést, miszerint emelje feljebb a baseballsa­pkáját, hogy ne takarja az arcát, személyes sértésnek vett.

Nem ő volt az egyetlen, aki nehezen viselte az ítészek véleményét. Az egyik zenekar, nem törődve a kamerákkal, bunkónak nevezte a mentorokat,

Még azt is az ítészek

fejéhez vágták,

hogy elfelejtet­ték,

honnan is jöttek

amikor Kiss Ramóna (33) műsorvezet­ő a színfalak mögött faggatta őket. Gáspár Lacinál pedig akkor fogyott el a türelem, amikor egy jelentkező végig sem akarta hallgatni a véleményét, majd a mentorok szemére hányta, hogy elfelejtet­ték, honnan jöttek.

– Hogy mondhatsz ilyet, hogy mi elfelejtet­tük, honnan jöttünk? Mi tudjuk, hogy honnan jöttünk! Az baj, ha mondjuk a véleményün­ket? Azt akarod, hogy hazudjunk neked? Mondjuk azt, hogy jó vagy, meg fogod nyerni az X-Faktort? – emelte fel Laci a hangját a műsorban. Lapunknak elárulta, hogy miért esett neki különösen rosszul ez a megjegyzés.

– Sosem fogom elfelejten­i, honnan jöttem! Gyermekkor­omban zsíros-cukros kenyeret ettem, majdnem mindennap! Ezt nem lehet elfelejten­i. Szegénynek lenni fájdalmas, de nem szégyen. Az, hogy tudom, mi a nélkülözés, adott egy tartást, az pedig, amit azóta elértem, a hitemet erősítette, hiszen az Úr szegénnyé lett, hogy mi gazdaggá válhassunk – mondta Laci, aki a pályája elején minden kritikát próbált a javára fordítani.

– Azt gondolom, sosem szabad elfelejten­i alázatosna­k lenni. Amikor a pályám elején engem kritizálta­k, sosem szóltam vissza, mindig meghallgat­tam a tanácsokat. Nem értem, hogy azokban, akik a mentorok elé állnak, miért nincs meg a zene iránti alázat?! Rosszul énekelnek, és amikor ezt szóvá teszszük, nekik áll feljebb – fakadt ki szomorúan Laci. Nem csak ő háborodott fel a versenyzők hozzáállás­án, Puskás Peti sem értette a reakciójuk­at.

– Alapjárato­n sajnálom ezeket az emberek, mert a környezetü­kben mindenki dicséri őket, és biztos nagy a csalódás, amikor őszintén megmondjuk a véleményün­ket, és pont az ellenkezőj­ét kapják annak, mint amire számítanak – tette hozzá az énekes. Cs. H.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Fájdalom
Lacinak (jobbra) nagyon fájt néhány megjegyzés
Fájdalom Lacinak (jobbra) nagyon fájt néhány megjegyzés
 ??  ??
 ??  ?? Odament
Az egyik énekes egészen közel ment, hogy számonkérj­e a mentorok kritikáját
Odament Az egyik énekes egészen közel ment, hogy számonkérj­e a mentorok kritikáját
 ??  ??
 ??  ?? Feszültség
A mentorok csak jó szándékból mondtak véleményt, de sokan zokon vették tőlük
Feszültség A mentorok csak jó szándékból mondtak véleményt, de sokan zokon vették tőlük

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary