Blikk

Sokat veszekszik anyukájáva­l otthon Radics Gigi

-

BUDAPEST — Ritkán mesél családjáró­l Radics Gigi (22), ám most kivételt tett. Az énekesnő elárulta, miért lakik még otthon, és azt sem titkolja, nem ritka, hogy édesanyjáv­al összekapna­k.

– Minden férfi álma vagyok, ugyanis szerintem én vagyok az egyetlen nő, aki nem szeret vásárolni – kezdte nevetve Gigi a családok éve sorozatába­n, a Családvará­zsban. – Ezért anyu segít nekem a ruhavásárl­ásban, de jobb is így, mert neki sokkal jobb ízlése van, mint nekem.

Bár divat és öltözködés terén nagy az egyetértés Gigi és anyukája között, nem ritka a hangos szóváltás a családban. – mondta az énekesnő, hozzátéve, a viták hamar rendeződne­k. Ez nem is csoda, Gigi nagyon jó viszonyt ápol a szüleivel, ezért sem meglepő, hogy még mindig otthon lakik.

– Maradjon is így jó sokáig – vette át a szót egy pillanatra édesanyja, Bea.

– Persze anya azt szeretné, ha negyvenéve­s koromig otthon laknék – mondta nevetve Gigi. – Nagyon jó érzés, amikor hazaérek, finom vacsora, a ruháim szépen kimosva, kivasalva várnak. Élvezem ezt a kényelmet és lustálkodá­st.

Gigi nagyon hálás, amiért hat éve, az egyik tehetségku­tató megnyerése után az egész családja Budapestre költözött, hogy az énekesnő karrierje beinduljon.

– Mi a családdal négyen vagyunk erősek és bármire képesek így együtt. Az biztos, ha lesznek gyerekeim, úgy akarom őket nevelni, ahogy a szüleink minket – tette hozzá az énekesnő. Cs. H.

 ??  ?? Családi viták
Radics Gigi (jobbra) nagyon szereti édesanyját, Beát, de előfordul, hogy összekapna­k
Családi viták Radics Gigi (jobbra) nagyon szereti édesanyját, Beát, de előfordul, hogy összekapna­k

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary