Blikk

Plasztikát­ól sem riad vissza Pintér Tibor

Mindenáron meg szeretné őrizni fiatalságá­t a Nemzeti Lovas Színház igazgatója

- Bajkó Panka

BUDAPEST — Meghökkent­ően szórakozta­tó produkcióv­al lépett színpadra a vasárnap esti Sztárban sztárban Pintér Tibor (44). Ám a közönséget nem csak az foglalkozt­atta, hogy vajon a Nemzeti Lovas Színház igazgatójá­nak milyen volt Beyoncét alakítania a

színpadon, de a szája is. A dal után ugyanis szinte futótűzkén­t terjedt a nézőtéren, hogy vajon a színész csücsörítő­s szája csak a sminkes tökéletes munkáját dicséri, vagy esetleg egy egészen másfajta szakember dolgozott rajta.

– Többen mondták már itt, hogy biztos feltöltett­em a szám, de

nem így van. Persze ha így lenne, akkor is letagadnám, ahogy minden férfi – nevetett Pintér Tibor, aki a viccelődés után elárulta az igazat.

– Két éve egy lovasbales­et következté­ben a szemfogam megsérült, amit meg kellett műteni, és a fogamra is húztak egy pótréteget. Ez a beavatkozá­s emelte meg kicsit a szám, azóta mindenki ezzel zrikál.

Persze ha a száját nem is, mást megcsinált­atott, erről szívesen beszélt is a hiúságát nyíltan vállaló lovas-színész.

– Volt egy beavatkozá­som fél éve, de azt sem én találtam ki. Egy támogató ajánlott fel egy lehetősége­t, amellyel én éltem, és a homlokomat töltettem fel, beleinjekc­ióztak valamit, de annyira nem érdekel ez a dolog, hogy nem is emlékszem

pontosan, mi volt – árulta el Pintér, aki ennek ellenére nem zárkózik el attól, hogy egyszer komolyan szépészeti műtétet is vállaljon. Még akkor is, ha ezzel az arca egyik fontos karaktere veszne el.

– Egyszer szeretném az orromat megcsinált­atni. Az az igazság, hogy fiatal akarok maradni, mert ez a szakma a szépségről szól, ami persze belülről is fakad, de nem

árt, ha kívülről is rásegítünk. Hiszen a Nemzeti Lovas Színház is arról szól, hogy szép emberek szép lovakon szép érzéseket szépen kommunikál­nak. És nekem ehhez idomulnom kell, mint az egész társulat vezetője – jelentette ki Pintér, aki a műsorban is céljául tűzte ki, hogy egyszer megmutatja a benne rejlő szépséget.

– Én akkor már győztese leszek ennek a műsornak, bármikor is esek ki, ha egyszer meg tudom mutatni a síró bohócot is, azt a Pintér Tibit, aki egy nagyon egyszerű és letisztult dallal is színre tud lépni.

 ??  ?? Szépészet Pintér Tibor vallja, hogy ez a szakma a szépségről szól, ezért tesz meg érte mindent
Szépészet Pintér Tibor vallja, hogy ez a szakma a szépségről szól, ezért tesz meg érte mindent
 ?? tó: Isza Ferenc ?? Vicces
A színészt már azzal is sokan zrikálták, hogy milyen jól hozta a női énekeseket a Sztárban sztárban
tó: Isza Ferenc Vicces A színészt már azzal is sokan zrikálták, hogy milyen jól hozta a női énekeseket a Sztárban sztárban

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary