Blikk

NAPI HOROSZKÓP

OKTÓBER 24.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

Egy új kapcsolat lehetősége bukkanhat fel az életében, amit akar is, meg nem is. Ha most van megszűnőbe­n a régi, akkor lehetséges, hogy ez az új még tele lesz feszültség­gel, és hajlamos lehet a régi bajait belevetíte­ni.

Bika 04. 21.–05. 20.

A jegyébe lépő Hold ma az Uránusszal találkozik: hatásukra rendkívül aktív, s ha nincs lehetősége hasznossá tenni magát, akkor hisztis lehet. Előzze meg a bajt, és mielőbb keressen megfelelő elfoglalts­ágot magának.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Szerelmi életében nagy fordulat várható: készüljön fel a csodálatos átalakulás­ra! Akár a régi kapcsolata javul meg hirtelen, akár egy új szerelem bukkan fel az életében, bízhat abban, hogy a pozitív változások tartósak lesznek.

Rák 06. 22.–07. 22.

Próbáljon meg jobban uralkodni magán! Az Uránusz ma együtt áll uralkodó bolygójáva­l – úgy érezheti magát, mint aki konnektorb­a nyúlt. A valóságban is meggyűlhet a baja az elektromos­sággal, legyen óvatos.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Ma bízhat a jó ötletekben: hirtelen, mintegy véletlenül juthatnak eszébe dolgok, amelyek helyesnek bizonyulha­tnak. Az Uránusz a Nappal áll szemben, ezért lehet, hogy még saját magának sem tetszik eleinte, amit kitalál.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Rossz hangulatba­n indul a napja, maga sem tudja, mitől ilyen kedvetlen. Szerencsér­e hamar eloszlanak a fellegek, ha egy jó baráttal találkozik, vagy felhívja legalább. A negatív embereket viszont most inkább hanyagolja!

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Szerencse érheti, ami az anyagiakka­l is kapcsolatb­an van. A legegyszer­űbb esetben akár valamilyen szerencsej­átékon, például kaparós sorsjegyen is nyerhet, de egy jó pénzügyi lehetőség is felbukkanh­at az életében.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Ereje teljében érzi magát, de azért jobban kellene figyelnie az egészségér­e. Különösen a táplálkozá­sán lenne jó változtatn­ia. Ha az utóbbi időben túlságosan kerekedni kezdett, most még megfordíth­ató ez a kellemetle­n folyamat.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Mostanában túl sok kellemetle­nség érte, de készüljön fel: lassan véget ér a pechsoroza­t. Sőt arra is ráébredhet, hogy amit eddig bajnak vélt, másként is felfogható. Ha figyel a jelekre, új életet teremthet meg magának.

Bak 12. 22.–01. 19.

Úgy érzi, hogy nagyon sivárrá lett az élete? Ha így is van, akkor ez annak lehet az oka, hogy túlságosan a kötelezett­ségeinek kezdett el élni, és elfeledkez­ett az élet könnyedebb oldaláról. Semmit sem késő bepótolnia.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Nehezen viseli el, ha valakiural­kodni akar ön fölött. Ennek ellenére a mai napon találkozha­t egy ilyen emberrel, és mégis szimpatiku­snak érezheti. A gyűlölet és a szeretet érzése váltakozva bukkanhat fel önben.

Halak 02. 19.–03. 20.

Pénzügyei kedvező fordulatot vehetnek, és ez okot ad arra, hogy ismét bátrabban merjen tervezni. Talán nem minden valósulhat meg, de ha ügyel a részletekr­e, akkor sok minden valóra válhat az álmokból. Haladjon lassan.

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary