Érkezik a Blikk 7 milliós játéka!

Szabó Győző egy utazásra hajt ünnepi játékunkkal X November 12-én, hétfőn indul útnak a Blikk legújabb, karácsonyi játéka

BLIKK - - Címlap - Blikk-információ

Már csak három nap, és itt a Blikk adventi játéka 7 milliós össznyereménnyel! Hétfőtől kaparjon, és nyerjen velünk!

MAGYARORSZÁG — Nem hagyjuk magukra olvasóinkat a karácsonyi ajándékvásárlásnál, sőt játékosan segítjük őket. Szabó Győző családja is a Blikk-kel várja az ünnepeket: mindennap megveszik a lapunkat, és próbára teszik a szerencséjüket az adventi játékunkon. Nemsokára ugyanis újra temérdek nyeremény várja szerencsés kezű olvasóinkat: november 12én, hétfőn indul a Blikk Advent játékunk, amelynek fődíja két, egyenként 200 ezer forintos külföldi utazási utalvány. Emellett több más értékes nyeremény is gazdára vár: 20 ezer forintos C&A-, Media Markt- és Müller-, 30 ezer forintos Spar- és 20 és 50 ezer forintos Top Shop-utalványok is rejtőznek az ajándékok között. Gazdáját keresi 150 darab 10 ezer forintos Erzsébet-utalvány, és 10, 25 valamint 100 ezres pénznyereményeket is el lehet tőlünk vinni.

– Kifejezetten kedvelem a kaparós játékokat, mert izgalmas a kincsvadászat. A kisfiam, Misi is nagyon szeret kaparni, én pedig nagyvonalúan átengedem neki a lehetőséget – nevetett a színész.

– A nyereményeken úgyis osztozik az egész család. Szerencsés alkat vagyok, mert mindig találok olyan ajándékot, amire szívesen lecsapnék. A Blikk Adventen elsősorban a nyaralásra hajtok, mivel imádok utazni. A célpont természetesen a kedvenc országom, Egyiptom, a program pedig egy jó kis búvárkodás lenne. Azonban a többi nyereménynek is örülnék, mindegyiket tudnám használni valamire. Egy jó kis Spar-utalványból például bevásárolnék egy hangulatos vacsorához, amit természetesen saját magam készítenék el – mondta Győző.

Ha ön is így gondolja, akkor szerencsére fel! Játsszon velünk, várja a karácsonyt a Blikk Adventtel! Csak keresse a Blikk címlapjára ragasztott matricát, és kaparja le a kaparófelületet. Ha három egyforma ikont talál, ön nyert! Most ráadásul dupla esélyt adunk: egy matricán két kaparófelületet helyezünk el! Érdemes tehát keresni a Blikket és a címlapján található matricát.

Pénzeső 150 szerencsés olvasónkra pénznyeremény vár, ha sikerül lekaparnia a nyerő matricát Útra fel! Két 200 ezer forintos külföldi utazás is gazdára talál Imád játszani Játékunk egyik házigazdája, Szabó Győző imád játszani, de a kaparást gyakran átengedi kisfiának

Mindenre jut A 30 ezer forintos Spar-utalványból alaposan be lehet vásárolni

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.