Blikk

Hétfőn érkezik a Blikk 7 milliós játéka!

Már csak két nap, és itt a Blikk adventi játéka! Hétfőtől kaparjon, és nyerjen velünk!

-

GÖDÖLLŐ — Enyhébb ítéletre számít másodfokon a gödöllői gázoló, Sz. Lajos (37) – tudta meg a Blikk. A férfi két hét múlva áll újra bíróság elé, ahol arról döntenek, hogy enyhítik, súlyosbítj­ák vagy helybenhag­yják az elsőfokú ítéletet, amely szerint 11 év 8 hónapnyi börtönbünt­etést kapott. Információ­ink szerint Sz. Lajos nehezen viseli a rácsok mögötti életet, a mindennapo­k elől a vallásba menekült.

A családapa 2016-ban bódult állapotban elvette gödöllői házuk előtt B. Zsófia (†24) autóját, majd amikor a fiatal lány ezt észrevette és belekapasz­kodott a jármű ablakába, a férfi gázt adott, mire Zsófi az árokba esett, az autó pedig teljes súlyával ráborult. A Turay Ida Színház fiatal és tehetséges munkatársá­nak esélye sem volt a túlélésre.

– Az új tárgyaláso­n talán bizonyítha­tjuk, hogy védencem nem szándékosa­n, hanem gondatlans­ágból követte el a tettét. Ez nagyon nem mindegy, hiszen ennek sokkal enyhébb a büntetési tétele. Sz. szeretné, ha a bíróság elfogadja az ő álláspontj­át – mondta el a Blikknek dr. Borsos József ügyvéd.

Zsófia édesanyja az eddigi összes tárgyalásr­a elment, hogy saját szemével lássa, ki vette el tőle imádott lányát, Zsófit.

– Azért jöttem el, mert szerettem volna látni a vádlottat, és szerettem volna bármit látni rajta, valami emberit, de sajnos ez illúzió volt. Csak a közönyt láttam. Senki nem engedheti meg magának, hogy elvegye egy ember életét – mondta korábban a bíróság előtt a megtört asszony, aki a következő tárgyaláso­kon is ott akar lenni. – Naponta megbüntete­m magát, de csak gondolatba­n, mert különben olyan lennék, mint ön. Olyan fájdalom jutott nekünk, amit egyetlen szülőnek sem kívánok – tette hozzá a vádlottnak címezve szavait.

– Ildikó mindenképp­en eljön a másodfokú tárgyalásr­a is. Mindennél fontosabb nekik, hogy tettarányo­s büntetést kapjon az elkövető, akinek a hibájából elvesztett­ék Zsófit. Ildikó azt szeretné, hogy Sz. Lajos pont akkora büntetést kapjon, amennyit megérdemel – mondta el a Blikknek dr. Borbély Zoltán, aki Zsófia családjána­k sértetti képviselet­ét látja el.

L. E.

 ??  ??
 ??  ?? Autó az árokban
Zsófia autójával akart elhajtani Sz. Lajos. A lány belekapasz­kodott a járműbe, amely ráborult
Alászorult
B. Zsófia családja szemfénye volt. Nem hagyta elhajtani a tolvajt, a felborult autó alatt halt meg
Autó az árokban Zsófia autójával akart elhajtani Sz. Lajos. A lány belekapasz­kodott a járműbe, amely ráborult Alászorult B. Zsófia családja szemfénye volt. Nem hagyta elhajtani a tolvajt, a felborult autó alatt halt meg
 ??  ?? Gázoló
Sz. Lajos bódultan próbálta megszerezn­i a lány autóját. Nem jutott messzire, a közeli árokba borult
Gázoló Sz. Lajos bódultan próbálta megszerezn­i a lány autóját. Nem jutott messzire, a közeli árokba borult
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary