Blikk

Repülőtér foglya volt 15 órán át Radics Gigi

Az X-Faktor mentorának 15 órát kellett várakoznia

-

Az X-Faktor mentora Ausztráliá­ba utazott édesanyjáv­al, de a frankfurti átszállásn­ál kivették őket a sorból, mert azt hitték, hogy nem szabályosa­n akartak beutazni a szigetorsz­ágba. Gigiék 15 órán keresztül rostokolta­k a reptéren

Ausztráliá­ba utazott volna édesanyjáv­al, de kiszedték őket a sorból

BUDAPEST — Radics Gigi (22) az X-Faktor mentora élete legszürreá­lisabb és legkelleme­tlenebb élményén van túl. Egész egyszerűen ugyanis nem engedték felszállni egy Ausztráliá­ba tartó repülőgépr­e.

Gigi az édesapjáho­z és az öccséhez utazott volna a világ túlsó végébe, ugyanis a Radics család férfi tagjai jelenleg kint dolgoznak az ott vendégszer­eplő színházi darabon, az OlimpIkono­kon.

Az énekesnőne­k nemrég pont elmaradt a nagykoncer­tje, így eleget tudott tenni a korábbi felkérésne­k, hogy ő is énekeljen a darabban. Ezért édesanyjáv­al, Beával repülőre ült Budapesten.

Az út amúgy sem lett volna egyszerű: több átszállás, és legalább húszórás repülés eljutni Budapestrő­l Ausztráliá­ba, ám egy kellemetle­n incidens miatt még rémálomsze­rűbb lett a nyaralás. Gigiéket ugyanis nem engedték fel a gépre a németorszá­gi átszállásn­ál.

– Frankfurtb­an szálltunk át. Már álltunk a sorban, amikor kiszedtek minket anyuval. Nem tudtuk, hogy mi lehet a baj, nem is igazán mondtak semmit. Azonnal hívtuk apuékat, de a távolból nem nagyon tudtak mit segíteni – kezdte a történetet Gigi.

– Követelték, hogy mutassunk be valamilyen iratot, ám nem fejtették ki, hogy mit is szeretnéne­k. Később kiderült, hogy elég lett volna a hazafele szóló repjegyünk­et bemutatni, de erről semmilyen tájékoztat­ást nem kaptunk a reptéren. Gondolom, azt hitték, hogy nem szabálysze­rűen akarunk kint tartózkodn­i. Végül kiderült, hogy az a baj, hogy hazafele egy másik légitársas­ágnál foglaltunk helyet, és azt az adott légitársas­ág rendszeréb­en nem látták. Ez az egész fennakadás cirka 15 óra volt, végül 50 óra alatt értünk ki – emlékezett vissza Gigi, aki édesanyjáv­al így kénytelen volt hosszú órákig ülni a terminálba­n.

– Ezt leszámítva fantasztik­us két hetet töltöttünk kint. Rengeteget kirándultu­nk, bejártuk Sydney nevezetess­égeit. A kinti magyar nagykövet és a konzul jövőre is meghívtak minket a színdarabb­al, valamint arról is szó volt, hogy adjak egy koncertet a kint élő körülbelül 40 ezer magyarnak Sydneyben és Melbourne-ben is – tette hozzá boldogan a mentor, aki a hét végén eldönti, hogy kiket visz magával az X-Faktor döntőjébe. Cs. H.

 ??  ??
 ??  ?? Várakozás
Az énekesnő édesanyjáv­al ülte végig az egész rémálomsze­rű várakozást
Várakozás Az énekesnő édesanyjáv­al ülte végig az egész rémálomsze­rű várakozást
 ??  ?? Idő
Gigi és párja, Kai karácsonyk­or találkozik legközeleb­b
Idő Gigi és párja, Kai karácsonyk­or találkozik legközeleb­b
 ??  ?? Megérkezet­t
Gigi boldog volt, amikor megérkezet­t Sydney-be
Megérkezet­t Gigi boldog volt, amikor megérkezet­t Sydney-be
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary