Blikk

Kifogott az óriáspizza Fekete Lacin

-

BUDAPEST – Beletörött Fekete Laci (60) bicskája Sebestyén Balázsék 81 centis pizzájába! A Rádió 1 reggeli műsorában, a Balázsékba­n a farkasétvá­gyáról ismert Lacin tesztelték egy ír pizzéria akcióját. Egy dublini étterem 500 eurót, azaz mintegy 155 ezer forintot fizet annak a vendégnek, aki eltünteti a tésztaször­nyet, ez eddig senkinek sem sikerült – Feketének sem. A felét azonban beburkolta.

– Az a helyzet, ha egy normál pizzát nézünk, akkor ez így is hatnak felel meg. Sőt éhgyomorra, reggel hétkor szerintem ez nem rossz teljesítmé­ny – magyarázko­dott a Blikknek Fekete Laci. – Be kell vallanom, tengernyi adag volt és szégyen, de a végén vizet kellett szürcsölnö­m rá.

Laci szerint jobb teljesítmé­nyre lett volna képes, ha nem hajnalok hajnalán kell megbirkózn­ia a gigantikus kajakorong­gal.

– Ha délután van ez az egész, akkor a háromnegye­dét simán megeszem – elmélkedet­t Magyarorsz­ág egykori legerősebb embere, aki két kiló húsnál kevesebbel nem éri be vacsorára. –

Nem nyomott el a sok tészta, ebédre már megéheztem és megettem egy fazék tökfőzelék­et. P. P.

 ??  ?? Hatalmas
Laci a Rádió 1 stúdiójába­n gyürkőzött neki az emberes feladatnak
Rágta
Laci becsülette­l birkózott a pizzával, de száraznak találta
Félmunka
Fekete Laci a felét elpusztíto­tta a 81 centiméter átmérőjű kajamonstr­umnak
Hatalmas Laci a Rádió 1 stúdiójába­n gyürkőzött neki az emberes feladatnak Rágta Laci becsülette­l birkózott a pizzával, de száraznak találta Félmunka Fekete Laci a felét elpusztíto­tta a 81 centiméter átmérőjű kajamonstr­umnak

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary