Kifogott az óriáspizza Fekete Lacin

BLIKK - - Sztárok És Sztorik -

BUDAPEST – Beletörött Fekete Laci (60) bicskája Sebestyén Balázsék 81 centis pizzájába! A Rádió 1 reggeli műsorában, a Balázsékban a farkasétvágyáról ismert Lacin tesztelték egy ír pizzéria akcióját. Egy dublini étterem 500 eurót, azaz mintegy 155 ezer forintot fizet annak a vendégnek, aki eltünteti a tésztaszörnyet, ez eddig senkinek sem sikerült – Feketének sem. A felét azonban beburkolta.

– Az a helyzet, ha egy normál pizzát nézünk, akkor ez így is hatnak felel meg. Sőt éhgyomorra, reggel hétkor szerintem ez nem rossz teljesítmény – magyarázkodott a Blikknek Fekete Laci. – Be kell vallanom, tengernyi adag volt és szégyen, de a végén vizet kellett szürcsölnöm rá.

Laci szerint jobb teljesítményre lett volna képes, ha nem hajnalok hajnalán kell megbirkóznia a gigantikus kajakoronggal.

– Ha délután van ez az egész, akkor a háromnegyedét simán megeszem – elmélkedett Magyarország egykori legerősebb embere, aki két kiló húsnál kevesebbel nem éri be vacsorára. –

Nem nyomott el a sok tészta, ebédre már megéheztem és megettem egy fazék tökfőzeléket. P. P.

Hatalmas Laci a Rádió 1 stúdiójában gyürkőzött neki az emberes feladatnak Rágta Laci becsülettel birkózott a pizzával, de száraznak találta Félmunka Fekete Laci a felét elpusztította a 81 centiméter átmérőjű kajamonstrumnak

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.