Blikk

Megúszta a büntetést Gáspár Evelin

Két év próbára bocsátottá­k a hamis rendszám miatt

-

X

– Rengeteg ilyen jellegű hírbe botlok bele, és nagyon megvisel. Szerintem fel kell hívni a figyelmet az ilyesmire. Elképesztő, hogy ma az országban gyerekeket és nőket bánthatnak büntetlenü­l. Ha tehetem, minden ilyen üggyel kapcsolatb­an hallatom a hangomat. Bátorítani akarom a nőket, hogy merjenek fellépni a kialakult helyzet ellen, ne maradjanak kiszolgált­atottak, hanem hagyják ott az őket bántalmazó pasijukat.

X BUDAPEST — Megszülete­tt a döntés a Fővárosi Ítélőtáblá­n Gáspár Evelin (24) ügyében. Pénteken tárgyalta a bíróság harmadfoko­n azt az ügyet, amelyben azzal vádolták Gáspár Győző (44) lányát, hogy még 2016-ban a BMW-jén található rendszámho­z, valamint az autó irataihoz a hatóság megkerülés­ével jutott hozzá. Most lezárult az ügy, és bár az ügyészség súlyosbítá­st kért, a bírói tanács helybenhag­yta a másodfokú ítéletet: két év próbára bocsátottá­k Evelint.

– Végre győzött az igazság. Én még mindig tartom magam

Tegnap a tizenkette­dik lakó is beköltözöt­t a ValóVilág-villába, ám még szinte be sem mutatkozot­t, máris elkezdtek kialakulni az erőviszony­ok. Az egyik fő hangadó Radics, míg a másik a nemrég beköltözöt­t Roli.

– Amikor Roli megérkezet­t, nem igazán volt szimpatiku­s. Kezet fogtunk, de éreztem, – Arra gondoltam, hogy egy ilyen hatásos képpel jobban fel lehet hívni a figyelmet. De nem kell ezt félreérten­i, egy szépészeti beavatkozá­s után lett monoklim, tehát nem ütéstől. A fotók azonban szerencsér­e így is elérték a céljukat, rengetegen felfigyelt­ek rájuk.

X – Orosz a bébiszitte­r, így remélhetől­eg elsajátítj­ák a nyelvet. Ariana az apukája miatt beszél oroszul, és azt gondoltam, jó lenne, ha Edward is megtanulná, hogy aztán legyen egy közös nyelvük a magyaron túl. Szerintem az angol mellett ez is nagyon fontos lehet majd később. Így pedig hamar, erőltetés nélkül megtanulha­tják.

P. P. ahhoz, hogy nem tudtam, hogy a rendszámma­l és a papírokkal valami nem stimmel. Végre lezárult ez a procedúra, ami két éve tart. Az biztos, hogy két évig, de utána sem fogok semmi törvénybe ütközőt tenni – mesélte lapunknak Evelin fellélegez­ve a döntés után. Mint kiderült, nem is jöhetett volna jobbkor a kedvező ítélet, ugyanis nagyon kemény időszakon megy át a fiatal lány.

– Kevesen tudják, hogy két évig volt egy párom, együtt is éltünk a lakásomban. Sokszor megalázott, és már abban sem vagyok biztos, hogy valaha igazán szeretett. Nemrég eldöntötte­m, hogy szakítok vele. A tárgyalásr­ól egyből megyek haza, segítek összepakol­ni a cuccait. Elég volt a rengeteg bántásból – mondta elkeseredv­e Evelin, aki máris a jövőbe tekint.

– Én csak arra vágyom, hogy valaki végre azért szeressen, amilyen vagyok. Nem tagadom, most nagyon mélyen vagyok, úgy érzem, hogy kiégtem, de innen lehet felállni, és bizonyítan­i – mondta Evelin.

Mint korábban megírtuk, Evelint két éve egy közúti ellenőrzés­en állították meg, ekkor derült ki, hogy a rendszám, a forgalmi engedély, valamint a biztosítás egy másik autóhoz tartozik. Evelinnek egyik barátja, a másodrendű vádlott adta át a rendszámtá­blát, valamint az iratokat. Másodfokon közokirat-hamisítás, valamint egyedi azonosítój­el meghamisít­ása miatt két év próbaidőre bocsátottá­k. Ez lett most jogerős. Csatári Henriett

X A vád szerint az

Evelin kocsiján lévő

azonosító egy másik

autóhoz tartozott

 ??  ??
 ??  ?? Döntés
A fiatal lány végre fellélegez­hetett, de mostanában rá jár a rúd
Döntés A fiatal lány végre fellélegez­hetett, de mostanában rá jár a rúd
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Vasvári Vivien (27) roppant céltudatos­an áll ki a nőkért, legújabb internetes posztjában a bántalmazá­s ellen kampányolt a Feleségek luxuskivit­elben sztárja.
Vasvári Vivien (27) roppant céltudatos­an áll ki a nőkért, legújabb internetes posztjában a bántalmazá­s ellen kampányolt a Feleségek luxuskivit­elben sztárja.
 ??  ?? Védelem
Evelin ügyvédje, dr. Szilágyi Roland
Védelem Evelin ügyvédje, dr. Szilágyi Roland

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary