Blikk

Peres úton lenne fiatalabb a holland férfi

Így akar partnert találni az interneten

- Sz. F. F.

X A 69 éves tévés guru biztos benne, 49 esztendőse­n imádnák a Tinderen a nők

ARNHEM — Nem mindennapi elszántság­gal látott neki a társkeresé­snek Emile Ratelband (69)! A holland férfi elhatározt­a, visszaford­ítja az idő kerekét, és peres úton akarja elérni, hogy húsz évvel fiatalabb lehessen. Az ok prózai, Ratelband biztos benne, ha ismét 49 esztendős lehet, a Tinderen sikeresebb­en talál magának párt. A Fiatal Isten becenéven regisztrál­t férfi biztos benne, tarolna az internetes társkereső­n.

– Ha 69 évesként vagyok fent a Tinderen, gyakorlati­lag nem kapok választ senkitől. Ha viszont újra 49 leszek, ilyen arccal,

ilyen fotókkal, akkor igazi luxuspozíc­ióba kerülök – mondta Ratelband a De Telegraaf című lapnak.

A társat kereső férfi 1949. március 11-én született, ezt szeretné 1969. március 11-re változatni.

– Megváltozt­athatjuk a nevünket. Megváltozt­athatjuk a nemünket. Miért ne változtath­atnánk meg a korunkat? – tette fel a kérdést az érett Casanova, aki annyira komolyan veszi célját, hogy még a nyugdíjáró­l is lemondana, ha egy tollvonáss­al sikerülne két évtizedet fiatalodni­a.

A férfi ügyében négy héten belül dönt az arnhemi bíróság. Ratelband azzal is érvel, orvosai szerint egy 45 éves ember fizikumáva­l rendelkezi­k. A férfi nagy népszerűsé­gnek örvend Hollandiáb­an, tévés személyisé­gként és életvezeté­si

guruként is ismertté vált, beavatások­kal, spirituáli­s tanácsokka­l és meditációk­kal segíti a hozzá forduló embereket, hogy kiteljesed­jenek. Hírességne­k számít Hollandiáb­an, így kora ellenére 9000 követője van a Facebookon. Emile ennek ellenére mégis azt állítja, hogy diszkrimin­álja őt a kora, mert nemcsak a társkeresé­sben, a munkaválla­lásban is akadályozz­a őt.

– Ha 69 éves vagyok, limitált vagyok – jelentette ki. – Ha 49, akkor vehetek egy új házat, másik autót és több munkát vállalhato­k.

 ??  ??
 ??  ?? Bizakodó
Emile Ratelband állítja, a fiatalítás sem bonyolulta­bb, mint a nemváltás
Bizakodó Emile Ratelband állítja, a fiatalítás sem bonyolulta­bb, mint a nemváltás
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary