Szökésben Sánta László brutális támadója Bosszútól retteg a megvert színész

Egyikük még szökésben

BLIKK - - Címlap -

X Cikkünk nyomán indult nyomozás, a színész egyik támadóját elfogták

BUDAPEST — Szeptember elején két férfi verte meg Sánta Lászlót (37) egy budapesti szórakozóhely előtt. Mint a Blikk megírta, a színész azután keveredett szóváltásba egy férfival, miután figyelmeztette az ismeretlen barátnőjét, hogy nyitva maradt a táskája. Szó szót követett, majd a két férfi leütötte Sántát. Cikkünk nyomán a rendőrség hivatalból indított nyomozást és két hónappal a történtek után tegnap közleményben tudatták: a művész egyik támadója kézre került, a másik még szökésben van. A Madách Színház művésze viszont újabb támadástól tart.

– Tényleg elfogták? De csak az egyiket... – sóhajtott Sánta László, aki lapunktól értesült a fejleményekről. – Nem véletlenül nem tettem feljelentést akkor. Megvertek, megtörtént és ezzel együtt szerettem volna elfelejteni ezt az egészet. Ez most hideg zuhanyként ért.

A színész ősszel próbálta titokban tartani az esetet, de a sérülései elárulták, hiszen a Blikkben is vendégeskedett, miután kiesett az RTL Klubon futó Nyerő Párosból.

„A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói a két férfit azonosították, majd a palesztin állampolgárt 2018. november 7-én zuglói lakásán elfogták. A rendőrök az elkövetőt garázdaság vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd társa ellen elfogatóparancsot adtak ki” – írta közleményében a rendőrség.

– Az önmagában jó, hogy a nyomozók ennek a dolognak utánamentek és sikerrel jártak, de én még aggódom. Nekem ki garantálja, hogy ezek után nem esik bajom? – kérdezte Sánta László. – A másik férfit még keresik. Nem szeretném, hogy újra megtámadjanak, inkább szeretném már elfelejteni ezt az egészet.

Sz. B.

Aggodalom Sánta László a párját, Julikát is félti a támadóktól

Sérülés Sántának a szeme és a szája is feldagadt

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.