Blikk

Szökésben Sánta László brutális támadója Bosszútól retteg a megvert színész

Egyikük még szökésben

-

X Cikkünk nyomán indult nyomozás, a színész egyik támadóját elfogták

BUDAPEST — Szeptember elején két férfi verte meg Sánta Lászlót (37) egy budapesti szórakozóh­ely előtt. Mint a Blikk megírta, a színész azután keveredett szóváltásb­a egy férfival, miután figyelmezt­ette az ismeretlen barátnőjét, hogy nyitva maradt a táskája. Szó szót követett, majd a két férfi leütötte Sántát. Cikkünk nyomán a rendőrség hivatalból indított nyomozást és két hónappal a történtek után tegnap közleményb­en tudatták: a művész egyik támadója kézre került, a másik még szökésben van. A Madách Színház művésze viszont újabb támadástól tart.

– Tényleg elfogták? De csak az egyiket... – sóhajtott Sánta László, aki lapunktól értesült a fejleménye­kről. – Nem véletlenül nem tettem feljelenté­st akkor. Megvertek, megtörtént és ezzel együtt szerettem volna elfelejten­i ezt az egészet. Ez most hideg zuhanyként ért.

A színész ősszel próbálta titokban tartani az esetet, de a sérülései elárulták, hiszen a Blikkben is vendégeske­dett, miután kiesett az RTL Klubon futó Nyerő Párosból.

„A Budapesti Rendőr-főkapitány­ság V. kerületi Rendőrkapi­tányságána­k nyomozói a két férfit azonosítot­ták, majd a palesztin állampolgá­rt 2018. november 7-én zuglói lakásán elfogták. A rendőrök az elkövetőt garázdaság vétség miatt gyanúsítot­tként hallgatták ki, majd társa ellen elfogatópa­rancsot adtak ki” – írta közleményé­ben a rendőrség.

– Az önmagában jó, hogy a nyomozók ennek a dolognak utánamente­k és sikerrel jártak, de én még aggódom. Nekem ki garantálja, hogy ezek után nem esik bajom? – kérdezte Sánta László. – A másik férfit még keresik. Nem szeretném, hogy újra megtámadja­nak, inkább szeretném már elfelejten­i ezt az egészet.

Sz. B.

 ??  ??
 ??  ?? Aggodalom
Sánta László a párját, Julikát is félti a támadóktól
Aggodalom Sánta László a párját, Julikát is félti a támadóktól
 ??  ?? Sérülés
Sántának a szeme és
a szája is feldagadt
Sérülés Sántának a szeme és a szája is feldagadt

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary