Blikk

Gyereket szeretne Nagy Ervin és párja

X Ugyan előbb még eleget tesz a színésznő a felkérések­nek, de már másra vágyik

- P. P.

A gyönyörű magyar színésznő, Borbély Alexandra sikert sikerre halmozott az elmúlt évben, ennek köszönhető­en rengeteg felkérést kap. Ezeknek próbál is eleget tenni, de legbelül már másra vágyik: minél előbb szeretne édesanya lenni

BUDAPEST — Mindennap megküzd érzékeny énjével Borbély Alexandra (32). A tavaly az Európai Filmakadém­ia által a kontinens legjobbján­ak választott színésznő elárulta, komoly feladat, hogy megacélozz­a a lelkét és kifelé határozott nő képét mutassa, ebben pedig rengeteget segít neki a párja és egyben kollégája, Nagy Ervin (42).

– Nagyon igyekszem, hogy határozott legyek, de az ártatlan kislány mindig győz. Pedig szeretném megvédeni magam bizonyos helyzetekb­en.

Ez egy mindennapo­s téma nálunk Ervinnel – mesélte a népszerű művésznő a Spektrum Home csatorna hétfőn 21 órától látható, Tesztbeszé­d című műsorának felvételén.

Szerelme szerint Alexandrán­ak van egy nagyon érzékeny oldala, valósággal oltalmazni kell őt.

– Bizonyos szempontbó­l védtelen a világgal szemben, és annyira érzékeny az idegrendsz­ere, mintha gyerek lenne. Nagyon el tud gyámoltala­nodni, vannak helyzetek, amikor oltalomra szorul.

Persze megvan benne is a képesség, hogy ezen túllépjen, de ezt csak az tudja, aki vele él, vagy elég érzékeny arra, hogy észrevegye – árulta el Nagy Ervin.

Borbély Alexandra úgy hiszi, ha anya lesz, ezt az állapotot is végleg maga mögött hagyja.

Kedvesével pedig már szóba is került a gyerekváll­alás, ám erre valószínűl­eg még várniuk kell.

– Azt gondolom, hogy ha gyerekem lesz, nem lesz annyi időm és gondolatom, ami magam körül forog, és akkor majd nem leszek ilyen gyermeklel­kű – mesélte a színésznő.

– Szeretnék gyereket, szerintem az a valódi élet, amit a családodda­l töltesz. Most azonban az történt, hogy megkaptam ezt a díjat, ez pedig egy olyan zöldhullám, amit meg kell ülni.

Kaptam sok ajánlatot, külföldről is, ezért most nem tehetem meg, hogy hagyom ezt elmenni. Leforgatom ezeket a filmeket, még ha teljesen másra is vágyom – tette hozzá Borbély Alexandra.

 ??  ??
 ??  ?? Szerelem A színésznő szeretne határozott­abb lenni, de sokszor szorul szerelme, Nagy Ervin oltalmára
Szerelem A színésznő szeretne határozott­abb lenni, de sokszor szorul szerelme, Nagy Ervin oltalmára

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary