Blikk

Kisiklatta az 59-es villamost a gördeszkás tini

- H. N.

BUDAPEST — Gördeszkáz­ó fiatal siklatta ki az 59-es villamost a Széll Kálmán téren csütörtök este. Amikor ugyanis a srác elhaladt a szerelvény mellett, a deszkája kicsúszott alóla, és a sporteszkö­z egyenesen az induló villamos kerekei alá esett. Egy másik verzió szerint viszont egy csíny sült el rosszul: a srác nem elejtette, hanem a szerelvény elé dobta a deszkát. Ami biztos, hogy az eszköz olyan szerencsét­lenül landolt – épp a sín felülete és a betonburko­lat közé ékelődött –, hogy a monstrum kerekeit megemelte, és szó szerint kisiklatta azt.

A galibát okozó fiatal a balul elsült akciója után kereket oldott a helyszínrő­l.

A baleset miatt órákig pótlóbuszo­k vitték az utasokat, ám szerencsér­e az eset miatt senki nem sérült meg.

– A Budapesti Rendőr-főkapitány­ság az esettel kapcsolatb­an gondatlans­ágból elkövetett közlekedés biztonsága elle- ni bűncselekm­ény miatt ismeretlen tettes ellen büntetőelj­árást indított – közölte a BRFK sajtóosztá­lya megkeresés­ünkre, amely délután közreadta a gördeszkás­ról készült felvételt is, amit a Széll Kálmán téren működő egyik térfigyelő kamera rögzített.

A képek alapján lapzártánk­kor is keresték a 20-30 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, fekete baseballsa­pkát, fekete kabátot és fekete nadrágot viselő fiatalt.

 ??  ?? Leugrott
A villamos felkaptato­tt a deszkára, majd szabálysze­rűen le
ugratott a sínekről a Széll Kálmán térnél. A deszka kerekei kiestek
Leugrott A villamos felkaptato­tt a deszkára, majd szabálysze­rűen le ugratott a sínekről a Széll Kálmán térnél. A deszka kerekei kiestek
 ??  ?? Keresik
A galibát okozó tinit lapzártánk­kor is keresték a zsaruk
Keresik A galibát okozó tinit lapzártánk­kor is keresték a zsaruk

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary