Kisiklatta az 59-es villamost a gördeszkás tini

BLIKK - - AKTUÁLIS - H. N.

BUDAPEST — Gördeszkázó fiatal siklatta ki az 59-es villamost a Széll Kálmán téren csütörtök este. Amikor ugyanis a srác elhaladt a szerelvény mellett, a deszkája kicsúszott alóla, és a sporteszköz egyenesen az induló villamos kerekei alá esett. Egy másik verzió szerint viszont egy csíny sült el rosszul: a srác nem elejtette, hanem a szerelvény elé dobta a deszkát. Ami biztos, hogy az eszköz olyan szerencsétlenül landolt – épp a sín felülete és a betonburkolat közé ékelődött –, hogy a monstrum kerekeit megemelte, és szó szerint kisiklatta azt.

A galibát okozó fiatal a balul elsült akciója után kereket oldott a helyszínről.

A baleset miatt órákig pótlóbuszok vitték az utasokat, ám szerencsére az eset miatt senki nem sérült meg.

– A Budapesti Rendőr-főkapitányság az esettel kapcsolatban gondatlanságból elkövetett közlekedés biztonsága elle- ni bűncselekmény miatt ismeretlen tettes ellen büntetőeljárást indított – közölte a BRFK sajtóosztálya megkeresésünkre, amely délután közreadta a gördeszkásról készült felvételt is, amit a Széll Kálmán téren működő egyik térfigyelő kamera rögzített.

A képek alapján lapzártánkkor is keresték a 20-30 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, fekete baseballsapkát, fekete kabátot és fekete nadrágot viselő fiatalt.

Leugrott A villamos felkaptatott a deszkára, majd szabályszerűen le ugratott a sínekről a Széll Kálmán térnél. A deszka kerekei kiestek

Keresik A galibát okozó tinit lapzártánkkor is keresték a zsaruk

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.