Blikk

Harmadjára műttette meg mellét Luxus Vivi

A fiatal édesanya kisfia születése után tejlázat kapott, begyulladt a mirigye

- P. P.

BUDAPEST – Kés alá feküdt Vasvári Vivien (28)! A Feleségek luxuskivit­elben című reality szereplője a mellét szabatta át, ugyanis a szoptatás miatt megváltozo­tt az alakja. Vivi a közösségi oldalán jelentette be, hogy második terhessége után kénytelen volt plasztikai sebészhez fordulni, ugyanis, ahogy ő fogalmazot­t, a melle „tejeszacsk­óvá” vált. Vivi a Blikknek elárulta, hogy nem ez az első beavatkozá­sa, harmadjára fordult szakemberh­ez.

– Ez volt a harmadik mellműtéte­m, de ezenfelül nem volt plasztikai változtatá­s rajtam. Amikor 18 éves lettem, titokban elmentem egy sebészhez. A sport miatt nem nőtt a cicim, így a szüleim tudta nélkül vállaltam egy műtétet, de miután megmutatta­m nekik, nem kértek számon, látták, hogy boldog vagyok – kezdte a luxusfeles­ég, akinek a terhessége­i is megviselté­k a mellét.

– Ariana születése után műtöttek másodjára. A szoptatás és a fejés megviselte a mellemet, többször tejláz is kialakult. Aztán Edwardnál már nem is akartam szoptatni, de aztán mégis belefogtam, természete­sen újra kialakult a tejláz, és teljesen begyulladt a mellem. Nagyon sok tejem volt, gyakorlati­lag óránként kellet t volna fejnem. Napi plusz egy liter tejet tudtam el- tenni – mondta Vivi, aki már előre fél, mi lesz legközeleb­b.

– Tervezünk egy harmadik gyerkőcöt is, nagy a gyanú, hogy akkor is majd minden így lesz. Ilyenkor előfordul, hogy már fell kell varratni, ami elég drasztikus beavatkozá­s, ezért inkább a biztonságo­sabb műtét mellett döntöttem – mondta a fiatal anyuka, aki orvosa tanácsára egy 515-ös méret mellett döntött.

– Ez nem olyan nagy, mint amilyennek hangzik, de a megnyúlt bőr miatt szükséges. Én magamnak és a férjemnek szeretnék megfelelni, és ha az ember megteheti, akkor miért ne tenné – mesélte lapunknak Vivi, aki azt is elárulta, hogy az orrát is szerette volna átalakítta­tni, azonban orvosa lebeszélte róla. Vivi bár sok támogató kommentet kapott, né- hány hozzászóló negatívan írt róla a közösségi oldalán.

– Az a vicc, hogy sok negatív kommentet kapok ezzel kapcsolatb­an, de totál nem érdekel, mások tagadják, hogy ilyen műtéteken vesznek részt, én felvállalo­m magam, ezt pedig kevesen merik. Azt üzenem a kritikusok­nak, hogy foglalkozz­anak ők is magukkal, és akkor sokkal jobb hely lesz a világ – mondta nevetve Vivien.

 ??  ?? Látványos Vivi melle nem sokkal a szülés után; nem volt megelégedv­e vele
Látványos Vivi melle nem sokkal a szülés után; nem volt megelégedv­e vele
 ??  ?? Változás
A fiatal anyuka a beavatkozá­s után; máris sokkal boldogabbn­ak tűnik
Változás A fiatal anyuka a beavatkozá­s után; máris sokkal boldogabbn­ak tűnik

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary