Csongrádi Kata volt iskolája Mikulása

BLIKK - - SZTÁROK ÉS SZTORIK -

BUDAPEST — Mi k u lá sna k á l lt Csongrádi Kata (65). Az énekesnő visszament volt általános iskolájába, hogy ajándékkal és egy közös dallal kedveskedjen a diákoknak.

– 15 éve, a Baross Gábor Általános Iskolával közösen létrehoztunk egy alapítványt, aminek az a célja, hogy támogassuk a hátrányos helyzetű, rászoruló gyerekeket – kezdte lapunknak Csongrádi Kata, aki a színjátszó szakkörnek jelmezeket adott korábban, de mindig lesi, hogyan segíthet a tanulóknak.

– Életem legszebb éveit köszönhetem az iskolának, ezért természetes, hogy mindent megteszek a diákokért. A gyerekek mindig őszinték, a szeretetük is az. Nem is tudom elmondani, mekkora öröm, amikor megölelnek, közös fotót kérnek tőlem, vagy amikor együtt éneklünk. 2019. február 9-én lenne az én drága férjem, S. Nagy István 85. születésnapja, amelyet egy koncerttel ünneplünk. A gyerekek szintén fellépnek velem a Stefánia-palotában, már gyakoroltunk is pár dalt – mondta az énekesnő, aki nem érkezett üres kézzel az iskolába. Vitt biosüteményeket, édességeket, valamint a robotika szakkörnek egy legórobotot is átadott.

– Sikerült egy olyan számítógépet ajándékoznom az iskolának, ami rendkívüli módon fejleszti a gyerekek kombinációs képességeit. Én is nagyon szerettem gyerekként ajándékot kapni, most pedig Mikulásként rajtam van a sor, hogy én szerezzek örömet másoknak – árulta el az énekesnő.

Szeretet A Baross Gábor iskola diákjai már régi ismerősként fogadták Csongrádi Katát Becsöngettek Az énekesnő gyakran jár be együtt énekelni a gyerekekkel, akik fel is lépnek majd a koncertjén Jól tudom, hogy Rejtő Jenő nagy kedvence?

Adomány Az énekesnő ajándékot is vitt a gyerekeknek

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.