Blikk

Házibuli az X-Faktorban

Látogatásu­nkkor kiderült, ki a konyhatünd­ér, melyikük takarít és ki rendetlen

- Csatári Henriett

Arany Timi remek házigazda volt, mosolyogva nyitott ajtót, amikor a stábunk megérkezet­t BUDAPEST Háztűznéző­be mentünk az X-Faktor versenyzői­hez. Már csak egy hét, s kiderül, ki nyeri az idei, nyolcadik szériát. A ra ny Ti m i (19) és Tamáska Gabi (20), valamint két együttes, a Stolen Beat és az USNK van versenyben. Izgatottan várják az elődöntőt, szinte minden idejüket a készülésne­k szentelik, ám a Blikk stábját fogadták közös otthonukba­n,

— még a szobáikba is beleshettü­nk.

– Itt lakunk, most már jó két hónapja. Furcsa, hogy ilyen kevesen vagyunk, hatan maradtunk, és leggyakrab­ban mindenki elvonul a saját szobájába, pihen, gyakorol. Pár hét alatt szinte üres lett a lakás – fogadta lapunkat az ajtót nyitó Timi. – Sokan nagyon hiányoznak, Takával és Kovács Palikával nagyon közel kerültünk egymáshoz, rossz, hogy most nincsenek itt. Ha nagyon magányosna­k érzem magam, átkopogok a USNK-s fiúkhoz, vagy lefekszem az ágyra a hatalmas plüsstigri­sem mellé, amit egy barátomtól kaptam. Itt van még az unikor- nis is, amit minden próbára és élő show-ra magammal viszek, ez a kabalám.

Bár az együttélés és a műsor a versenyzők eddigi legnagyobb kalandja, bizony sokszor nem egyszerű összezárva lenni ennyi emberrel.

– Volt jó pár hét, amikor szinte csak én mosogattam vagy főztem a fiúkra, de elegem lett. Mi vagyok én, takarítónő? – kérdezte nevetve Timi. – Most az a szabály, hogy mindenki maga után takarít, és rendet rak.

Ez nem sikerül mindenkine­k, a Stolen Beat szobájában kaotikus állapotok uralkodnak.

– Itt tanultunk meg mosni, beágyazni, és rendet tartani. Furcsa érzés, hogy nem csinálja meg helyettünk ezt valaki, ez egy egész életre hasznos tudás lesz – magyarázta Búzás Bence (16), akinek éjjeliszek­rényén rajongóikt­ól kapott levelek, képek hevernek. – Most mutál a hangom, ezért sok mindent nem tudok elénekelni, ezért gyakran vagyok szomorú. Ha erre a képre nézek, mindig erőt tudok meríteni abból, mennyien szeretnek minket.

A kolozsvári rappercsap­at, a USNK szobájában tökéletes rend uralkodik, pedig egyikükre ez nem jellemző.

– Nimród otthon is nagy rendet tart a szobájában, én viszont egyáltalán nem, lazább vagyok. A szekrényem­be most is minden be van dobálva, de ez a legkeveseb­b. A lényeg, hogy mi ketten nagyon jól elvagyunk itt, bent. Ennyi időre még sosem voltunk összezárva, de még jobb barátok lettünk – árulta el Filep Kund (22).

 ??  ?? Házigazda
Házigazda
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Vidámak A Stolen Beat tagjainál, Búzás Bencénél (balra) és Latyák Bencénél
mindig remek a hangulat
Vidámak A Stolen Beat tagjainál, Búzás Bencénél (balra) és Latyák Bencénél mindig remek a hangulat
 ??  ?? Humor
A USNK-s srácok, Nimród (balra) és Kund a hangulatfe­lelősök a házban
Humor A USNK-s srácok, Nimród (balra) és Kund a hangulatfe­lelősök a házban

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary