Házibuli az X-Faktorban

Látogatásunkkor kiderült, ki a konyhatündér, melyikük takarít és ki rendetlen

BLIKK - - SZTÁROK ÉS SZTORIK - Csatári Henriett

Arany Timi remek házigazda volt, mosolyogva nyitott ajtót, amikor a stábunk megérkezett BUDAPEST Háztűznézőbe mentünk az X-Faktor versenyzőihez. Már csak egy hét, s kiderül, ki nyeri az idei, nyolcadik szériát. A ra ny Ti m i (19) és Tamáska Gabi (20), valamint két együttes, a Stolen Beat és az USNK van versenyben. Izgatottan várják az elődöntőt, szinte minden idejüket a készülésnek szentelik, ám a Blikk stábját fogadták közös otthonukban,

— még a szobáikba is beleshettünk.

– Itt lakunk, most már jó két hónapja. Furcsa, hogy ilyen kevesen vagyunk, hatan maradtunk, és leggyakrabban mindenki elvonul a saját szobájába, pihen, gyakorol. Pár hét alatt szinte üres lett a lakás – fogadta lapunkat az ajtót nyitó Timi. – Sokan nagyon hiányoznak, Takával és Kovács Palikával nagyon közel kerültünk egymáshoz, rossz, hogy most nincsenek itt. Ha nagyon magányosnak érzem magam, átkopogok a USNK-s fiúkhoz, vagy lefekszem az ágyra a hatalmas plüsstigrisem mellé, amit egy barátomtól kaptam. Itt van még az unikor- nis is, amit minden próbára és élő show-ra magammal viszek, ez a kabalám.

Bár az együttélés és a műsor a versenyzők eddigi legnagyobb kalandja, bizony sokszor nem egyszerű összezárva lenni ennyi emberrel.

– Volt jó pár hét, amikor szinte csak én mosogattam vagy főztem a fiúkra, de elegem lett. Mi vagyok én, takarítónő? – kérdezte nevetve Timi. – Most az a szabály, hogy mindenki maga után takarít, és rendet rak.

Ez nem sikerül mindenkinek, a Stolen Beat szobájában kaotikus állapotok uralkodnak.

– Itt tanultunk meg mosni, beágyazni, és rendet tartani. Furcsa érzés, hogy nem csinálja meg helyettünk ezt valaki, ez egy egész életre hasznos tudás lesz – magyarázta Búzás Bence (16), akinek éjjeliszekrényén rajongóiktól kapott levelek, képek hevernek. – Most mutál a hangom, ezért sok mindent nem tudok elénekelni, ezért gyakran vagyok szomorú. Ha erre a képre nézek, mindig erőt tudok meríteni abból, mennyien szeretnek minket.

A kolozsvári rappercsapat, a USNK szobájában tökéletes rend uralkodik, pedig egyikükre ez nem jellemző.

– Nimród otthon is nagy rendet tart a szobájában, én viszont egyáltalán nem, lazább vagyok. A szekrényembe most is minden be van dobálva, de ez a legkevesebb. A lényeg, hogy mi ketten nagyon jól elvagyunk itt, bent. Ennyi időre még sosem voltunk összezárva, de még jobb barátok lettünk – árulta el Filep Kund (22).

Házigazda

Vidámak A Stolen Beat tagjainál, Búzás Bencénél (balra) és Latyák Bencénél mindig remek a hangulat

Humor A USNK-s srácok, Nimród (balra) és Kund a hangulatfelelősök a házban

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.