Blikk

Szerelmi válság a villában: Reni és Csoki szakított egymással

-

BUDAPEST — Szerelmi drámák zajlanak a ValóVilág 9. Powered by Big Brother villájában. Az elmúlt hetekben a párok remekül megvoltak egymással, sőt az ágyban is beteljesed­ett a vonzalmuk, ám most kitört a féltékenys­ég.

Csoki (21) és Reni (21) az utóbbi időben szinte elvá- laszthatat­lan volt, ám a csődör most arra jutott, ez neki túl sok, szakított kedvesével.

– Reni írt hozzám egy verset a magyaróra házi feladatába­n. Tudom, hogy ő többet érez, de nekem ez nem fér bele. Muszáj volt kimondanom, hogy vége. Bár a villában más a szakítás. Nem hogy véget ért a román- tudjuk egymást elkerülni, és együtt is feküdtünk le aludni, de csak némán, szótlanul. Nagyon rossz ez – mondta Csoki.

Szépen alakult Krisztián (23) és Vivien (18) kapcsolata is eddig, ám náluk is jött a hullámvölg­y. A fiú elkezdett gyanakodni, hogy párjának valójában Csoki tetszik. Üldözési mániájával az őrületbe kergeti a lányt, aki nem érti, mindezt honnan vette.

– Krisz kiakadt azon, hogy miért akarok Csokival beszélgetn­i. Teljesen alaptalan az üldözési mániája. Nem csináltam semmit és nem is akarok, pláne nem Csokival – mondta Vivien, majd sikerült megbékélni­ük. Blikk-információ

 ??  ?? Vége Csoki közöl
te Renivel,
cuk
Vége Csoki közöl te Renivel, cuk
 ??  ?? Kedvenc Amikor magányos vagy szomorú, Timi magához öleli kedvenc plüsstigri­sét
Kedvenc Amikor magányos vagy szomorú, Timi magához öleli kedvenc plüsstigri­sét

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary