Szerelmi válság a villában: Reni és Csoki szakított egymással

BLIKK - - SZTÁROK ÉS SZTORIK -

BUDAPEST — Szerelmi drámák zajlanak a ValóVilág 9. Powered by Big Brother villájában. Az elmúlt hetekben a párok remekül megvoltak egymással, sőt az ágyban is beteljesedett a vonzalmuk, ám most kitört a féltékenység.

Csoki (21) és Reni (21) az utóbbi időben szinte elvá- laszthatatlan volt, ám a csődör most arra jutott, ez neki túl sok, szakított kedvesével.

– Reni írt hozzám egy verset a magyaróra házi feladatában. Tudom, hogy ő többet érez, de nekem ez nem fér bele. Muszáj volt kimondanom, hogy vége. Bár a villában más a szakítás. Nem hogy véget ért a román- tudjuk egymást elkerülni, és együtt is feküdtünk le aludni, de csak némán, szótlanul. Nagyon rossz ez – mondta Csoki.

Szépen alakult Krisztián (23) és Vivien (18) kapcsolata is eddig, ám náluk is jött a hullámvölgy. A fiú elkezdett gyanakodni, hogy párjának valójában Csoki tetszik. Üldözési mániájával az őrületbe kergeti a lányt, aki nem érti, mindezt honnan vette.

– Krisz kiakadt azon, hogy miért akarok Csokival beszélgetni. Teljesen alaptalan az üldözési mániája. Nem csináltam semmit és nem is akarok, pláne nem Csokival – mondta Vivien, majd sikerült megbékélniük. Blikk-információ

Vége Csoki közöl te Renivel, cuk

Kedvenc Amikor magányos vagy szomorú, Timi magához öleli kedvenc plüsstigrisét

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.