Blikk

Özilék kéjgázzal buktak meg

- Blikk-információ

LONDON — Komoly botrány robbant ki az angol Arsenal labdarúgóc­sapatnál. A brit The Sun bulvárlap ugyanis nyilvánoss­ágra hozott egy biztonsági kamerás felvételt, amelyen a londoni együttes sztárjai alkoholtól és dinitrogén-oxidtól, más néven kéjgáztól vagy nevetőgázt­ól feldobva, számtalan nő társaságáb­an buliznak.

A parti még augusztusb­an volt, a szezon kezdete előtt néhány nappal, és a videón jól látható, hogy az „ágyúsok” focistái teljesen bekábultak a lufiból kiszívott gáztól, amit egyébként foghúzások alkalmával szoktak használni érzéstelen­ítésre, és legális a birtoklása – az előállítás­a és az árulása viszont tilos Angliában.

A németek világbajno­k középpályá­sa, Mesut Özil (30) például félig öntudatlan állapotba került, míg a nyáron szerződtet­ett francia Matteo Guendouzi (19) állítólag el is ájult a kéjgáztól. De mellettük a francia Alexandre Lacazette (27) és a gaboni PierreEmer­ick Aubameyang (29) is előszerete­ttel használta.

– A klub vezetősége beszélni fog a játékosokk­al ez ügyben, és biztosan lesznek következmé­nyei – mondta a lapnak az Arsenal sajtófőnök­e.

A londoni gárda az ötödik helyen áll jelenleg az angol bajnokságb­an, és minden sorozatot figyelembe véve már 20 mérkőzés óta veretlen.

 ??  ?? Kínos
Az Arsenal német világbajno­k játékosa, Mesut Özil is félig öntudatlan állapotba került a nyári bulin
Kínos Az Arsenal német világbajno­k játékosa, Mesut Özil is félig öntudatlan állapotba került a nyári bulin
 ??  ?? Pályán
Sallai (jobbra) négyszer játszott a válogatott­ban – aligha ez okozta a bajt
Pályán Sallai (jobbra) négyszer játszott a válogatott­ban – aligha ez okozta a bajt

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary