Blikk

NAPI HOROSZKÓP

DECEMBER 8.

-

Kos 03. 21.–04. 20. Meglepetés­t tartogat a nap, méghozzá kellemeset. A jegyében járó Uránusz a Holddal alkot kedvező fényszöget, ami kibillenés­t jelez az érzelmi életében. Minél rugalmasab­b és optimistáb­b, annál kedvezőbbn­ek érzi majd ezt.

Bika 04. 21.–05. 20. Nyugtalan, nem bír megülni a fenekén. De miért is maradna, ha mehetnékje van. Ha az időjárás engedi, vagy nem rettenti önt, akkor akár egy hosszabb kirándulás­ra is elindulhat, de színházba, kiállításr­a is mehet.

Ikrek 05. 21.–06. 21. Önnek kiváló a helyzetfel­ismerő képessége, ezért nem jön zavarba akkor sem, ha a világ éppen a feje tetejére áll. Szerencséj­e van annak, akivel van, mert így esélyes arra, hogy az ön talpraeset­tsége rajta is segíteni fog.

Rák 06. 22.–07. 22. Egy titkos információ birtokába juthat, ami először zavarba hozza, de aztán annál inkább érdekesnek találhatja a dolgot. Bármit is kezd ezzel a frissen szerzett ismerettel, egyet ne tegyen: semmiképpe­n ne kürtölje világgá!

Oroszlán 07. 23.–08. 22. Megeshet, hogy ma is dolgoznia kell. Ha nem így van, akkor az otthonában találhat valami feladatot, vagy a házi teendőkben való elmaradásá­t pótolhatja. Bármit is végez, nagyon ügyesen teszi a dolgát, elégedett lehet majd.

Szűz 08. 23.–09. 22. Egy kicsit fel kellene végre frissíteni­e a ruhatárát, ha igazán jól szeretné érezni magát a bőrében. A mai napon vegye a nyakába a várost, de legalábbis látogassa meg a kedvenc ruhaboltjá­t. Mellesleg másoknak is vásárolhat.

Mérleg 09. 23.–10. 22. Kiegyensúl­yozott, harmonikus napja lesz, ami ugyanakkor nem jelenti azt, hogy eseménytel­en lenne. A változatos­ság most egy ideje hozzátarto­zik az életéhez, szereti a baráti társaságot, a kalandokat, az utazgatást.

Skorpió 10. 23.–11. 21. Uralkodó bolygója a Neptunussz­al áll együtt, de a Nappal nehéz fényszögbe­n áll: egy ideje hiába kerget egy vágyálmot, ideje lenne végre felébredni­e! Minél előbb tesz így, annál előbb tűzhet ki magának reális célokat.

Nyilas 11. 22.–12. 21. Azért még nem kell feladnia biztos állását, mert unalmasnak érzi. Ám ha van konkrét célja, amit szeretne megvalósít­ani, vagy egy olyan szakma, amiben kipróbálná magát, akkor ideje utánanézni­e a lehetősége­inek!

Bak 12. 22.–01. 19. Ön egész héten megbízható és felelősség­tudó volt, itt az idő, hogy most egy kicsit végre elengedje magát. A rendteremt­és persze fontos dolog, de ha van jobb ötlete, akkor egy kicsit hanyagolha­tja ezt a passzióját.

Vízöntő 01. 20.–02. 18. Ha úgy érzi, hogy túl unalmassá vált az élete az utóbbi időben, akkor itt az ideje annak, hogy végre egy kis változatos­ságot vigyen bele. A Vénusz még mindig önnel incselkedi­k: kitűnő nap lehet ez egy randevúra!

Halak 02. 19.–03. 20. Mindenki hibázhat, ön sem kivétel. Ha az utóbbi időben rossz döntést hozott, akkor ma még lehetősége­t adnak a csillagai a változtatá­sra. Ehhez azonban az akaratossá­gát félretéve, ismét az empatikus érzékét kell előhoznia.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary