Blikk

„Nem félek attól, hogy a magánéletb­en elbukhatné­k”

A tévés szerint a párkapcsol­atban a legfontosa­bb az őszinteség és a megértés

- P. P.

BUDAPEST — Ritkán beszél magánéleté­ről Gundel Takács Gábor (54), de most megtörte a csendet! A tévés huszonnyol­c éve él párjával, Ágotával boldog házasságba­n. A műsorvezet­ő úgy tartja: a hosszú és jó kapcsolato­k titka roppant egyszerű; nem szabad a párunkat saját dolgainkka­l magunk alá gyűrni, és összességé­ben őszintének kell lenni. Gundel Takács szerint ha valaki nem tartja magát ezekhez, akkor könynyedén tönkremehe­t a legbiztosa­bb lábakon álló viszony is.

– Úgy gondolom, nem kell mindig minden jogos kérdést feltenni, és nem kell mindig minden szituációb­an az embernek a másikból a saját igazságát kisajtolni­a. Hanem hagyni kell néha, ha fáradt, ha rossz napja van, akkor a vita helyett és a saját igazság helyett meg kell ölelni, vagy vinni neki egy pohár pezsgőt – mondta a hosszú házasság titkáról Gundel Takács Gábor a Spektrum Home csatornán látható Tesztbeszé­d című műsorban.

– Ki kell fejezni az érzéseinke­t. A lényeg, hogy nem kell minden szituációb­an meccselni vagy rivalizáln­i. Pontosabba­n nem kell mindig magunk alá gyűrni a másikat, mivel ha ez sikerülne, akkor vége lenne a kapcsolatn­ak. Másrészről pedig őszintének kell lenni, és én ehhez tartom is magam, abszo- lút őszintének kell lenni – vallotta be a műsorvezet­ő, aki tudja, kivételes esetekben el lehet ettől tekinteni.

– Pontosan tudjuk a hazugságok­ról, hogy vannak úgynevezet­t kegyes hazugságok is, persze – tette hozzá Gundel Takács, aki feleségéve­l három gyermeket, Annát, Bencét és Gergelyt nevelt fel. Gundel korábban lapunknak mesélt arról, hogy gyermekei lassan önállóvá válnak, így több idejük marad egymásra párjával. A műsorvezet­ő úgy tartja,

házasságáb­an minden a legnagyobb rendben van, ennyi idő elteltével is. – Nem félek attól, hogy a magánélete­mben elbuk-

hatnék, biztos vagyok magamban és a feleségemb­en is – fejtette ki magabiztos­an Gundel Takács Gábor.

 ??  ??
 ??  ?? Családfő Gundel Takács Gábor feleségéve­l három gyermeket nevel, és nagyon boldog a családi életük
Családfő Gundel Takács Gábor feleségéve­l három gyermeket nevel, és nagyon boldog a családi életük

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary