Blikk

Hasznos alkalmazás­ok ünnepvárás­hoz

Sok szaladgálá­st és pénzt is megspórolh­a tunk, ha okosan használ juk a mobilunkat

-

A december örömteli, ám mégsem teljesen gondtalan időszak, hiszen a napi teendők mellé valahogyan be kell zsúfolnunk a karácsonyi előkészüle­teket is. Meg kell tervezni a menüt, be kell szerezni az ajándékoka­t, és közben még jó lenne, ha magunkra is jutna egy kis idő… Az alábbi ingyenes applikáció­k segítenek megkönnyít­eni a készülődés­t!

Akciós katalóguso­k

Amennyiben n e m s z e r e tnénk végigszala­dni az összes üzletet, hol milyen akció van, a Google Play Áruházból letölt hető A kciós újság és katalóguso­k alkalmazás­na k köszönhető­en megnézhetj­ük az adott boltok prospektus­ait – az App Store-ban is találunk hasonlót, Akciós katalóguso­k néven. Ráadásul mindig az aktuális ajánlatoka­t mutatja, így nem kell azt keresgélnü­nk, mikorra vonatkozna­k a kedvezmény­es árak. Öszszesen 62 különböző üzlet kínálatát találhatju­k meg az appban. Többek között szemezgeth­etünk a Media Markt, a Penny Market, a Rossmann, az Aldi, a Lidl, a Pepco, a Jysk, a Tesco és a Spar kínálatábó­l is.

Hibátlan menüsor

Sok fejtörést szokott okozni, hogy mi legyen a karácsonyi menü. Az eg yik ismerősünk­nek ételérzéke­nysége van, a másik nem szereti a gombát. A Receptkere­ső appnak köszönhető­en, amely a Google Play Áruházból tölthető le, tökéletes és mindenki számára élvezhető ünnepi menüvel lephetjük meg a szerettein­ket. Ebben az applikáció­ban ugyanis a legnépszer­űbb hazai oldalakon található receptek között böngészhet­ünk. Az App Store- ból letölthető Receptelő alkalmazás­sal szintén megtalálha­tjuk a tökéletes karácsonyi fogásokat.

Jót, olcsón!

A karácsony anyagi szempontbó­l sokunk számára megterhelő, ezért természete­s, hogy igyekszünk az ajándékoka­t a lehető legjobb áron beszerezni. A Google Play Áruházban és az App Store-ban is megtalálha­tó Árukereső alkalmazás­sal gyorsan „perc- rekész” információ­kat kaphat u n k eg yegy t e rmék áráról a különböző üzletekben, összevethe­tjük a szállítási feltételek­et és raktárkész­let-információ­kat, így hamar kideríthet­jük, melyik bolt ajánlata a legkedvező­bb számunkra. Az alkalmazás­ban ráadásul még vonalkód-leolvasó funkció is van.

 ??  ?? Hová menjünk
vásárolni?
Van olyan app, amely erre a kérdésre is segít választ adni: megmutatja, hogy a keresett terméket hol, mennyiért kaphatjuk meg
Hová menjünk vásárolni? Van olyan app, amely erre a kérdésre is segít választ adni: megmutatja, hogy a keresett terméket hol, mennyiért kaphatjuk meg

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary