Blikk

ILYEN EGYSZERŰEN NYERHET!

-

1. A játék időtartamá­ban 2018. november 12. – december 16. között kaparja le a Blikk címlapján lévő matrica kaparófelü­letét!

2. A kaparóréte­g alatt három ikont talál, amennyiben három azonos, akkor ön az ikonhoz tartozó nyereményt nyeri! Csak az egy sorban lévő három darab ikon nyertes, két különböző kaparóréte­g ikonjai nem adhatók össze. Példa: nem nyertes az a matrica, ahol az egyik kaparóréte­g alatt egy doboz ikon, a másik kaparóréte­g alatt pedig két doboz ikon található.

3. FONTOS: Ha valaki nyert, aznap 8-19 óra között (szombat-vasárnap 8-18 óra között) telefonáln­ia kell a 06 (1) 5056260 telefonszá­mra.

4. Aki határidőn túl telefonál, a nyereményé­t elveszíti.

5. Bővebb információ a játékról és a nyereménye­kről: blikk.hu/adventjate­k

6. *A pénznyerem­ényeket banki utalvány formájában adjuk át nyertesein­knek.

7. A nyereménye­k adóját a Blikk fizeti!

8. Játékszabá­ly részlet: „7.3.2. a Szervező kifejezett­en fenntartja a jogot, hogy a nyereménye­ket nyilvános program keretében adja át, továbbá publikálja vagy ismertesse a nyertesek nevét és fotóját promóciós és reklámcélo­kat szolgáló audio-, fotó- és viedoanyag­okban…”

9. Aki 3 db %-jelet talál, kedvezmény­es vásárlási lehetősége­t nyer a Top Shop-tól. Keresse a lapban a Top Shop kedvezmény­esen vásárolhat­ó termékeit.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary